Depinde cat sunt pacientii de plangaciosi ca atunci sunt si ele afurisite si tipa, sau evita sa ajute.
In ce privesc injectiile sunt toate dureroase, fiindca se fac cu un AC ascutit, nu cu degetul pe piele.
O injecție e dureroasă în momentul în care te înțeapă, o durere suportabilă, care durează puțin.
Ca sa nu se spuna ca eu sunt ala care sare la gatul oamenilor va rog frumos pe voi il intrebati voi daca este robot sau pe ce planeta a trait pana acum!?
Cum se comportă? Exact așa cum au fost instruite la școală.
Injecțiile sunt dureroase DOAR dacă ți frică de ele.
Depinde de unde esti internat(ce spital, ce sectie).Eu personal am avut experiente destul de proaste cu cadrele medicale din spitalele de stat, dar nu trebuie sa generalizam asta. Exista cadre medicale mai bune si mai putin bune din punct de vedere al comportamentului. Oricum, injectiile dor foarte putin si doar pe moment(maxim o secunda).De fapt, daca nu te gandesti la ele si nu iti e frica nu te vor durea deloc.Depinde totusi si de zona injectiilor.
Depinde de la persoana la persoana. Unele sunt mai sictirite, altele mai amabile. In general prima categorie o intalnesti prin spitale, dar nu e o regula. Am intalnit si in privat.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SoHappy întreabă: