Salut! Intr-adevar Damon are ochi frumosi, dar asta nu inseamna ca sunt moarta dupa el.
Prietena ta a facut o obsesie pentru el, dar nu realizeaza ca ceea ce se intampla in serial este fantezie, nimic real.Are nevoie de ajutor specializat ca sa mearga mai departe.Are nevoie de sprijinul parintilor, al tau, al tuturor din jurul ei pentru ca s-a afundat intr-un vis si trebuie sa revina cu incetisorul la realitate.
Succes!
Exagereaza si isi face rau singura.
In toata povestea asta, cel mai trist va fi momentul in care va realiza imposibilitatea sa-si realizeze dorintele si va cauta un surogat live, prin preajma...
Deocamdata sufera de lipsa de atentie si de afectiune din partea parintilor...cu ei ar trebui sa discuti,nu cu noi.
Altfel,vei fi martora multor clipe halucinante si asta numai bine nu-ti poate face nici tie,iar ei cu atat mai putin!
O obsesie de genul asta,la varste oarecum mici,poate sa-i creeze mari probleme psihice si dezechilibre in viata ei viitoare,deci te sfatuiesc sa discuti cu parintii ei si sa insisti sa ii ofere mult mai multa atentie si caldura, nu doar bunuri materiale si atat!
Si daca e cazul, eventual sa apeleze la un psiholog, dar unul care isi cunoaste meseria si e interesat de pacientii lui.
Sa nu razi de ea si sa nu o ironizezi, nu o ajuti.
Vorbeste cu parintii ei si vorbeste serios.
Zambesc,dar nu rad de situatia prietenei tale!
Cam fiecare in adololesceta s-a intamplat sa fim indragostite,, nebuneste'' de un actor, cantaret si sa dezvoltam o pasiune pentru el care e dusa la extrem.
Si cred ca actorii stiu asta!
Cea ce tu poti sa faci pentru prietena ta e sa o ajuti sa treaca peste asta. Poate chiar cu ajutorul unei persoane calificate.
Poate si iubitul ei ar putea sa se implice sa dovedeasca ca o iubeste iar ea nu se poate indragosti de cineva la care practic nu are sanse.
Ar fi bine sa incetati sa mai vizonati acel serial, iar tu sa faci un sacrificiu pentru prietena ta.
Vei vedea ca peste ani si ani veti rade de aceasta intamplare.
E proasta de bubuie si disperata.Un plod scapat de sub control.Scapa de astfel de persoane pentru ca te influenteaza si pe tine.Altii si-au pierdut familia si nu fac ce face ea.E nebuna de legat sau pur si simolu rasfatata si proasta
Eh...ce pot sa spun, damon e destul de atragator, nu ai cum sa nu te indragostesti de el, adica si eu am plans la sezonul 5, darprietena ta e prea obsedata.
crepuscul întreabă: