Nu as face asta avand in vedere ca nu stim cauza ce duce la problema.Din cate se pare, pe exteriorul ochiului nu e nimic.
Dumneavoastra sunteti medic? Nu conteaza si nu are importanta! Ceaiul de musetel este un foarte bun calmant pentru ochi indiferent de imprejurari (lovire,praf,microbi,infectii,iritatii, alergie, etc.) Ochiul se tine inchis cu vata imbibata cu ceai de musetel pe deasupra pleoapei pana a doua zi! Deci se curata si pe exterior si pe interior, daca nu se trece, sa meraga la medic!
Nu ai specificat,, pe deasupra pleopei, evident ca nu dauneaza nimic in acest caz si cand am spus exteriorul ochiului e clar ca ma referiam la cornee.
Da,tot acolo ma refeream sa ajunga ceaiul de musetel!
Durere nu mai am decat foarte putin dar vad intetosat rau..mai ales la lumina.
Am zgariat retina sau ceva? doamne iarta ma ca nu ma pricep
Daca nu ai tras curent si nici nu ai avut un soc emotional de curand, cel mai probabil e conjuctivita.
Revenind la lucruri mai importante, sunt destul de sigur ca te-am vazut intr-un film pentru adulti...
M`ai dat de gol nu mai spune la nimeni
oricum, am luat visine pentru ochi si am scapat...era zgariat putin.
As vrea sa merg la urgente azi...de la 7 sunt asa si e 11, ma tot doare si problema e ca nu pot sa dorm..am incercat dar daca il tin mult inchis doare. Culoarea e normala, nu sunt chestii rosii sau ceva :/
Mi`e rusine sa merg la spital cine stie..ma pun sa astept si 10 ani.
Conjunctivita este insotita de vene rosi la ochi.
Du-te la medicul tau, de aceea e medic, sa te consulte.
Nu am medic de familie...o sa ma duc la urgente, sper sa ma primeasca.
Incearca sa prinzi pleopa de sus, de gene
dupa care sa o tragi in jos peste cea inferioara si sa o misti putin stanga-drepta apasand lejer.
LauBau întreabă: