| BiancaMB a întrebat:

Bună dimineața, nu stiu ce sa fac, acum 3 zile am cazut pe scari fiind însărcinată in 27 de saptamani. Am fost la spital, insa medici din Uk sunt diferiti fața de cei din Romania, mi-au pus bătăile inimii si mișcările copilului, m-au intrebat daca am dureri si m-au trimis acasa fara sa imi faca o ecografie, fara nimic. Ieri si azi am avut dureri de abdomen si de spate, sangerari nu am avut nici cand am cazut, nici acum, insa tot ma gandesc daca s-a dezlipit placenta, eu avand placenta posterioara. Nu stiu cu cine sa incerc sa vorbesc sa mi se faca o ecografie.
Ce sfaturi imi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cipi1212 a răspuns:

Dacă ai încredere în medicii din UK fă o ecografie.

| BiancaMB explică (pentru Cipi1212):

M-am programat azi la o ecografie l‐a particular pentru ca incredere in ei nu mai am din ziua cand m-am dus la spital aveam 7 saptamani facusem tot asa o ecografie la privat si la ei m-am dus cu sângerare si imi sunase un doctor sa ma duc sa dau copilul afara ca cica e sarcina extrauterină eu avand ecografia de la privat copilul era unde trebuie insa doamna de garda a dedus dupa o analiza la urina si o atingerea abdomenului ca este sarcină extrauterină

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai asigurarea privata in UK?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mergi la privat.

| popapopica a răspuns:

Daca vrei ceva mai mult decat stiu medicii ca e nevoie, mergi la o clinica cu plata.