Şi eu acum răscolesc după remedii din astea.
Uite ce am găsit.
http://www.financiarul.ro/......imptomele/
http://sfatulparintilor.ro/......ahmureala/
http://www.sfatulmedicului.ro/......reala_9646
Demahmurire plăcută şi bine ai venit în 2013!
(Apropo, cum a fost zborul? Al meu, la cum mă simt, cam de un an şi cu turbulenţe.)
Happy new year!
Imi pare rau, la tine recomand cada de apa fierbinte.Organismul va ajunge mai rapede la remediu asa, probabil din cauza cresterii circulatiei.Vei fi cuprinsa de transpiratie in timp ce vomiti. Dupa ce termini ai sa constati ca si durerea capatinoasa a trecut si te vei putea bucura de perfecta luciditate.
Bună.
Un ceai de sunătoare și la 30 de minute mai târziu o supă caldă de pui.
La mulți ani!
Pa, pa.
Te duci si cel mai ca lumea cred ca ramine sa-ti provoci singura "golirea"stomacului.Indiferent ce ai sa faci, senzatia de greata va ramine pina cind...
Mananca o felie de lamaie si bea multa apa! Ii normal sa iti fie greata de la bautura, daca tu nu folosesti non-stop bautura!
Buna ar fi o noapte de anul nou cu bautura mancare si prieteni, fara mahmureala de a 2a zi. la fiecare in parte se manifesta cum vrea, am dormit ghemuita in patrulabe cu fata in perna ca aveam niste fluturasi obraznici in stomac care vroiau sa iasa pe sus inca ii mai am multumesc ca m`ati ajutat sunt sigura ca mai sunt persoane care au primit ajutor prin postul asta, si eu personal mi-as fi dorit o ploaie rece sa ma revigoreze sigur ar fi ajutat
un an nou fericit
Să înţeleg că ţi-ai mai revenit?
Şi eu, să ştii (tratez răceala cu îngheţata, adică mahmureala cu vin).
La mulţi ani!
Zeama de varza, de castraveti murati, iaurt si dupa aia vomita din nou
nu bea kaffee sau apa
La multi ani! Un remediu ar fi sa stai intinsa in pat in cea mai mare liniste, creierul si intreg corpul nu mai suporta nimic deranjant atunci cand nu e in starea lui normala. Iar de mancat nu-ti recomand sa mananci ceva anume, pentru ca oricum o sa-ti fie greata. Daca doresti poti incerca ceva fructe, care iti plac tie, sa-ti indulceasca stomcelul. Stai in cada o ora, in apa calda, si asta ajuta corpul sa-si revina in starea lui normala. Bafta!
Stai intinsa pina incepe sa se invirta camera cu tine.Ai grija sa pleci la timp spre baie ca exista pericolul sa arunci pe hol.Mai baiete, tu ai minte sau o faci la misto cu sfatul asta?
Orice as face, ma descurc. Poti sa-ti iei liber in a te deranja sa vezi ce fac eu. Merci si An nou fericit!
Scuze,daca sa functionezi tu, nu am ce spune dar eu sint pentru aruncarea "dracului"afara.An nou fericit si tie.
Eu nu stiu cum functionez, ca beau odata pe an, nici acum de revelion nu am baut. Dar asa am facut atunci, dau sfaturi din experienta proprie. Daca gresesc ii cer iertare Lui Dumnezeu, dar nu dau nimanui socoteala aici. Am incheiat.
Nu-ti cere nimeni socoteala, dar de ce crezi ca noi dam indicatii din ce am auzit de la altii? Eu de cite ori am crapat, de atitea ori am aruncat afara, am incercat sa linistesc altfel dar ma pacaleam singur.Organismul functioneaza dincolo de ce vreau eu sa-i impun. Daca la tine merge, atunci bafta si multa, multa...sanatate.