| DaSuntAnonima a întrebat:

Buna dimineata straight face sad [nu stiu la ce categorie sa incadrez

Am baut azi -noapte de aproape nu am mai stiut de mine, si de mancat mai putin...m-am trezit acum vre`o ora si imi e greata tare de tot nu`s ametita sau ceva dar m`ie greata la somac, am mancat niste carne poate imi era foame si de asta dar inca mi`e greata tare

REMEDIU? sad
funda
la multi ani tuturor :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Şi eu acum răscolesc după remedii din astea.
Uite ce am găsit.

http://www.financiarul.ro/......imptomele/

http://sfatulparintilor.ro/......ahmureala/

http://www.sfatulmedicului.ro/......reala_9646

Demahmurire plăcută şi bine ai venit în 2013!
(Apropo, cum a fost zborul? Al meu, la cum mă simt, cam de un an şi cu turbulenţe.)
Happy new year!

| harciog a răspuns (pentru NOname):

Doamne fereste, ma car. Vorbim de remedii de pe google.Sanatate.Asa le trebuie tuturor celor care trateaza la bautura cu femeile.Am iesit.

| NOname a răspuns (pentru harciog):

Harciogule, în loc să faci pe mofturosul (unde ai vrea să caut remedii, pe TPU?), mai bine salvează-mă. Numai eu nu simt greaţă. Doar o stare generală de "se putea mult mai bine (dar şi mult mai rău)" şi de cap greu şi tulburat, ca fulgii din globul de zăpadă.

Imi pare rau, la tine recomand cada de apa fierbinte.Organismul va ajunge mai rapede la remediu asa, probabil din cauza cresterii circulatiei.Vei fi cuprinsa de transpiratie in timp ce vomiti. Dupa ce termini ai sa constati ca si durerea capatinoasa a trecut si te vei putea bucura de perfecta luciditate.

| harciog a răspuns (pentru harciog):

Sa te stergi bine de transpiratie si sa schimbi lenjeria imediat ce se uda ca va fi din abundenta.

Mulţumesc, Harciog. O să încerc (nu promit că imediat).
Mulţumesc că mă suporţi şi înc-o dată La mulţi ani!

Ce naibii amintiti de suportat in virtuial? Nu exista. Vorbim cu noi insine, ai uitat? Deci deciziile apartine individului fara nici o alta implicatie.Probabil ca unii descopera ca discutiile cu "el insusi"in fata tuturor il seaca si vrea sa ramina doar cu el.

Mă recunosc şi eu în descriere. Oricând prefer privatul.
...
Tu cum de nu eşti mahmur? Sau ai făcut deja o baie?

Poate ca am descoperit alergatul printre picaturi sa nu fii udat cind ploua cu galeata.

Norocosule.

21 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un ceai de sunătoare și la 30 de minute mai târziu o supă caldă de pui.
La mulți ani!
Pa, pa.

| harciog a răspuns:

Te duci si cel mai ca lumea cred ca ramine sa-ti provoci singura "golirea"stomacului.Indiferent ce ai sa faci, senzatia de greata va ramine pina cind...

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Mananca o felie de lamaie si bea multa apa! Ii normal sa iti fie greata de la bautura, daca tu nu folosesti non-stop bautura!

| DaSuntAnonima explică:

Buna ar fi o noapte de anul nou cu bautura mancare si prieteni, fara mahmureala de a 2a zi. la fiecare in parte se manifesta cum vrea, am dormit ghemuita in patrulabe cu fata in perna ca aveam niste fluturasi obraznici in stomac care vroiau sa iasa pe sus straight face laughinginca ii mai am sad multumesc ca m`ati ajutat big grin sunt sigura ca mai sunt persoane care au primit ajutor prin postul asta, si eu personal mi-as fi dorit o ploaie rece sa ma revigoreze sigur ar fi ajutat

un an nou fericit love struck

| NOname a răspuns (pentru DaSuntAnonima):

Să înţeleg că ţi-ai mai revenit?
Şi eu, să ştii (tratez răceala cu îngheţata, adică mahmureala cu vin).
La mulţi ani!

| charna a răspuns:

Zeama de varza, de castraveti murati, iaurt si dupa aia vomita din nou
nu bea kaffee sau apa

| shinelikeastar a răspuns:

La multi ani! Un remediu ar fi sa stai intinsa in pat in cea mai mare liniste, creierul si intreg corpul nu mai suporta nimic deranjant atunci cand nu e in starea lui normala. Iar de mancat nu-ti recomand sa mananci ceva anume, pentru ca oricum o sa-ti fie greata. Daca doresti poti incerca ceva fructe, care iti plac tie, sa-ti indulceasca stomcelul. Stai in cada o ora, in apa calda, si asta ajuta corpul sa-si revina in starea lui normala. Bafta!

| harciog a răspuns (pentru shinelikeastar):

Stai intinsa pina incepe sa se invirta camera cu tine.Ai grija sa pleci la timp spre baie ca exista pericolul sa arunci pe hol.Mai baiete, tu ai minte sau o faci la misto cu sfatul asta?

| shinelikeastar a răspuns (pentru harciog):

Orice as face, ma descurc. Poti sa-ti iei liber in a te deranja sa vezi ce fac eu. Merci si An nou fericit!

Scuze,daca sa functionezi tu, nu am ce spune dar eu sint pentru aruncarea "dracului"afara.An nou fericit si tie.

| shinelikeastar a răspuns (pentru harciog):

Eu nu stiu cum functionez, ca beau odata pe an, nici acum de revelion nu am baut. Dar asa am facut atunci, dau sfaturi din experienta proprie. Daca gresesc ii cer iertare Lui Dumnezeu, dar nu dau nimanui socoteala aici. Am incheiat.

Nu-ti cere nimeni socoteala, dar de ce crezi ca noi dam indicatii din ce am auzit de la altii? Eu de cite ori am crapat, de atitea ori am aruncat afara, am incercat sa linistesc altfel dar ma pacaleam singur.Organismul functioneaza dincolo de ce vreau eu sa-i impun. Daca la tine merge, atunci bafta si multa, multa...sanatate.