Deci asta e cauza problemelor tale. Cred ca ăsta era motivul de a intrat mama ta brusc in cameră. Ca să te trezească. Nu e normal să dormi asa de mult ziua. Ti-ai dat peste cap ceasul biologic. Somnul cel mai bun este cel de noapte.
Mama ta ar fi trebuit sa stie ca ai probleme cu somnul. Nu trebuia sa intre brusc la tine in cameră.
I-am spus. Adica daca ea nu intra asa brusc si intra incet nu ma trezeam si puteam sa dorm cateva ore acolo. Si acum sunt extrem de obosita dar nu ma lasa sa dorm pana diseara spunand ca iar o sa stau toata noaptea pe telefon si n-o sa dorm
Stiu, din cauza asta am si probleme cu vederea pentru ca mai stau si super mult pe telefon. O sa incerc sa ma odihnesc mai mult si sa petrec mai putin timp cu telefonul
Ok. De acord cu tine. E bine ca vrei să faci asta.
Deci asta e cauza problemelor tale. Cred ca ăsta era motivul de a intrat mama ta brusc in cameră. Ca să te trezească. Nu e normal să dormi asa de mult ziua. Ti-ai dat peste cap ceasul biologic. Somnul cel mai bun este cel de noapte.
Buna, parerea mea ar fi sa te duci sa te consulte un doctor pentru a face un test apneeic(adica sa dormi o noapte in spital)daca va fi necesar. La fel am patit si eu si aveam aproape aceleasi simptome in afara ca mie nu imi lacrima(si eu am probleme cu vederea),, pe 26ian fac si eu acest test. nu poti pune nimic in ochii fara aprobarare medicului,, ..Doctorul mi.a recomandat sa numai stau noaptea pe tel foarte mult timp,, sa stua mai putin si doar daca stau cu lumina aprinsa(sau gen o veioza) asa numai fortez ochii foarte tare,,, sper sa nu te superi este doar o parere...
IonBadita1 întreabă: