| Diana567897555 a întrebat:

Bună dimineața! Pot folosi Omez cu gastrofait împreună?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le poți lua în acelaşi timp. Omez se ia dimineața pe stomacul gol şi poți mânca/lua alte pastile abia după 1h.

Am verificat şi pastilele nu interacționează. Ar trebui să faci o gastroscopie şi să testezi pentru Helicobacter pylori înainte să începi orice tratament de genul ăsta.

| Diana567897555 explică (pentru anonim_4396):

Bună, nu am helicobacter pylori
Am făcut testul

Pot lua Gastrofait și să aștept o jumătate de oră și să pot lua Omez să aștept iar o jumătate de oră și după să pot mânca?

Am aceste dureri de 1 an de zile am fost și la privat și la urgențe toți doctorii îmi prescrie doar no spa și antiflamatore dar nu cedează de la nimic, și am niște dureri groaznice, de 2 zile își gastrofait și durerile au dispărut

| anonim_4396 a răspuns (pentru Diana567897555):

Mulțumesc pentru fundă.

O strategie bună ar fi să încerci să le iei separat prima dată. Ia Omez 20 mg pe stomacul gol 2 săptămâni.

Apoi ia Gastrofait pe stomacul gol 2 săptămâni. Aşa cum ți s-a prescris. De obicei două tablete dimineața şi două seara.

Vezi dacă vreunul din medicamente funcționează singur. Că atunci nu are rost să le iei împreună.

Dacă vrei să le iei împreună neapărat ia Omez dimineața şi Gastrofait seara. Ideea e să te consulți cu medicul tău de familie pentru că el ştie dacă tu ai vreo condiție sau alergie care să facă tratamentul incompatibil cu tine. Eu dau doar nişte idei generale.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Diana567897555):

Iar o gastroscopie cu biopsii ar fi foarte bine să faci.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un medic. Nu stiu ce probleme medicale ai.

| Cipi1212 a răspuns:

Omez este un medicament foarte bun folosit singur. Bunica mea folosea Omez fără alte medicamente.

| Whitte a răspuns:

Doar medicul tau sau farmacistul iti pot raspunde.

| adina5adina a răspuns:

Mergi la medic!