| whitecoffeecat a întrebat:

Buna dimineata! Se confrunta cineva cu situatia de a fi slab, dar cu burta? laughing Am 1.65, 51 de kg, maini si picioare subtiri (nu pot sa spun ca sunt supraponderala). Problema mea este burta. Principalele cauze la mine sunt excluse: nu mananc fastfood sau produse de patiserie, dulciuri foarte rar, sunt vegetariana, nu beau bere sau alt tip de alcool, am o activitate fizica moderata (merg mult pe jos, alerg). Si nu este burta obisnuita, colacei si toate cele - la mine este iesita in exterior si destul de tare (ca un abdomen de gravida in cateva luni) - si nu, nici situatia asta nu se aplica in cazul meu. Poate fi vorba de vreo problema medicala? Stiti cumva vreo metoda, sau vreo dieta care m-ar putea ajuta sa rezolv problema asta? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Andreea1095 a răspuns:

Am aceiasi problema doar ca eu am 1.62 si 47 kg. Faza e ca daca ma uit intr-o oglinda lunga din fata imi vad abdomenul plat dar daca arunc o privire in jos la burta mea pare cum ai spus tu de gravida in 2-3 luni. Poate ai retentie de apa.Mie la ginecolog mi-a zis ca am o cantitate mica de lichid in stomac.

| AlexandruLefter a răspuns:

Buna! Coloana ta lombara, deasupra fundului, nu este foarte scobita? Tu s-ar putea sa nu ai burta de grasime, ci forma coloanei sa dicteze forma abdomenului. Daca acesta este cazul, atunci ai nevoie de un kinetoterapeut care sa te invete posturi si exercitii impotriva acelei scobituri (hiperlordozare). http://www.topkineto.ro