Sper să fie doar atât. Voi începe să iau magneziu și voi încerca să ajung la medic cât mai repede posibil. Mulțumesc pentru răspuns!
Bineinteles ca trebuie sa faci investigatii medicale, pentru a afla cauza care provoaca aceste dureri articulare si spasme musculare.
Daca este intr-adevar o lipsa de magneziu in 1-2 saptamani de luat magneziu, spasmele musulare si crampele, ar trebui sa dispara.
Dehidratarea: Dacă nu bei suficientă apă, mușchii tăi pot deveni iritați și se pot contracta.
Deficitul de potasiu, magneziu, calciu sau alte minerale esențiale: Acestea joacă un rol important în funcționarea normală a mușchilor și a nervilor.
Efort fizic excesiv sau oboseală: Mușchii tăi pot contracta dacă sunt obosiți sau suprasolicitați.
Dureri de spate sau probleme ale coloanei vertebrale: Durerile de spate sau problemele coloanei vertebrale pot cauza spasme musculare în zona afectată.
Medicamente: Unele medicamente, cum ar fi diureticele sau medicamentele pentru hipertensiune, pot cauza spasme musculare.
De ceva timp am început să beau mai multă apă, în unele zile chiar am atins cantitatea de 2L pe zi (ceva rar pentru mine), deci nu știu dacă ar putea fi deshidratarea atât de severă încât să creeze probleme, dar mă gândeam la opțiunea de a fi lipsă de magneziu, calciu și/sau Vitamina D. Cu acestea am mai avut probleme, de aceea mă gândeam că aș putea avea din nou, având în vedere și faptul că ne aflăm în lunile de iarnă, friguroase și fără soare. Potasiul știu sigur că era în "cantitate" suficientă atunci când am făcut analiza, acum 2-3 luni, nu știu cât de repede ar putea scade. Voi începe să iau suplimente alimentare cu cele menționate mai sus, și dacă nu văd niciun rezultat, voi merge la medic. Mulțumesc mult pentru răspuns! ❤️
Cu mare drag.
Dar incearca sa suplimentezi din alimentatie, iar suplimentele doar pe perioada scurta, pentru ajutor,
Nu prea știu ce alimente conțin aceste vitamine și minerale, și simptomele acestea par foarte pronunțate, mă gândeam că le-aș regla mai repede cu suplimente alimentare, pentru că mi-e teamă să nu fie prea gravă lipsa lor
Bineinteles ca incepi cu suplimentele, iar pe parcurs dupa ce ai reglat aceasta problema sa treci si la alimentatia potrivita.
Așa mă gândeam și eu, știind că m-am mai confruntat cu asta, dar niciodată nu am avut atât de multe spasme musculare . Voi lua suplimente alimentare și voi încerca să ajung la medic cât mai repede posibil. Mulțumesc pentru răspuns!
Deficit de minerale importante cum ar fi magneziul si calciul, ia niste suplimente dar vezi ce cumperi ca majoritatea sunt porcarii.
https://www.drmax.ro/......comprimate
Asta am luat eu cand am avut probleme ca ale tale, ieftin si bun.
Ați avut aceleași simptome? Pe mine mă sperie cât de multe spasme musculare am și cât de slăbiți îmi simt mușchii . Voi încerca ce mi-ați recomandat, mulțumesc mult!
Nu mai vorbi cu d-voastra ca nu sunt mos am 29.
Eu aveam spasme la ochi cel mai mult, mi se zbatea cate un ochi mereu, dar aveam si la alti muschi cateodata, imi trosneau oasele si le simteam mai firave decat de obicei, dar na, la mine se acumulase nopti pierdute, somn putin si intrerupt, bautura, stres mult.
Am avut si ameteli.
La tine banuiesc ca e din alimentatie nu mananci nici suficient nici ce trebuie.
Poate fi o lipsa de magneziu, poate fi lipsa de calciu, lipsa oricaruia din ele duce la crampe(sau poate fi o cauza medicala).
https://www.pharmaplus-online.ro/blog/deficitul-de-calciu-simptome.html
explica lipsa calciului, poti lua si putin calciu pe langa magneziu, daca nu trece imediat mergi la medic, ca nu e de la lipsa lor.
Voi lua calciu și magneziu, iar dacă simptomele tot nu dispar, oricum voi merge la medic, să văd care ar putea fi cauza. Mulțumesc pentru răspuns! ❤️
Am uitat să menționez, îmi amorțesc și super ușor membrele (de exemplu, dacă mă sprijin într-o mână sau stau prea mult pe un picior).