Tu nu ai auzit ca exista un asa numit medic de familie? El este singurul care in urma unei consultatii iti poate prescrie tratamentul adecvat sau sa te trimita la un alt medic daca este cazul. Drept urmare da o fuguta cat mai rapid la o consultatie care este gratuita. Multa sanatate.
Cel mai probabil este o ciuperca care trece printr-un tratament de 3-4 saptamani (el trebuie continuat si daca dispare) cu exoderil crema. Ea se poate dezvolta si la persoane cu igiena buna datorita PH-ului. Nu tot timpul se ia. Cojitele alea par exfolieri. Dar mai bine consulta un medic. Pare o ciuperca ca la picior, stii ca unii oameni au micoze.
Cel mai bine e sa consulti un medic pentru ca exista si boli cu transmitere sexuala care se pot lua si la toaletele publice. Nu cred insa ca e una dar te duci la un dermatolog si se uita la microscop.
Clotrimazolul tau pare bun dar e produs in Romania, iar el oricum ca sa iti treaca ti-am zis ca trebuie folosit 1 luna. Si daca-ti trece mai repede, sa zicem ca intr-o saptamana, tratamentul trebuie continuat altfel poate aparea din nou. Exoderilul este produs in Elvetia, si mai este parca altul bun Travogen produs la Bayer (Germania).
Consultă un doctor dermatolog, el te va ajuta să îți rezolvi problema
E cel mai bine și sigur așa
1.Categorie gresita
2. Bubele ies din piele? Ca un fel de chist?
Cel mai bine consulta un doctor. Daca vrei sa faci ceva. Incearca sa nu te mai dai cu diferite creme. Pot afecta mai rau.
Pare a fi o infectie fungica, oricum trebuie sa consulti un dermatolog care iti va prescrie un unguent antifungic daca am dreptate.
Sau mai poate fi o mica infectie, ceea ce nu este foarte comun sa apara in acea forma dar se trateaza foarte usor!
Lupus sigur nu este!
Stai linistita o sa treaca!