Cel mai bine il lasi in pace, nu pui nimic pe el, lasi pielea sa respire, nu il mai sacai. Si va trece de la sine. Eventual cand se aduna sebum foarte mult si devine galben il storci, dar pui ulterior spirt (alcool sanitar) in locul ala. Dar doar atunci cand e 'copt', altfel n-o sa scapi de el si ramane si urma
Pai poate ca nu e un cos daca nu are un varf alb.de o saptamana si nu iti mai trece? eu nu cred ca e cos lasa-l asao sa treaca de la sine
@puritybloom pai si cand ma duc la scoala ai idee cat fond de ten pun pe el? Si tot se mai cunoaste!
Incearca sa iti dai cu Mibazon. E un unguent care contine 3 antibiotice si un antiinflamator. Maseaza cu el pana intra in piele de 2-3 ori pe zi si o sa iti treaca. Nu il gasesti in farmaciile umane, ci in cele veterinare. Costa in jur de 10 RON si e foarte bun
Sau cumperi de la farmacie zineryt, e 30 de lei are 30 ml, sau e pe net o crema buna la 31 de lei are 50 ml vezi site-ul http://www.abc-cosmetics.ro.im/cumpara/abc-family-crema-antiacnee-354661
Te sfătuiesc când iți mai apare cate un cos sa te dai cu ulei 100% pur de arbore de ceai (tea tree) de la Thursday Plantation.
Eu am avut probleme multe cu coșurile si punctele negre mult timp….si doar așa am reușit sa scap.
Pe un bețișor de ureche pui 2-3 picături si apoi dai pe cos.
Efectele se vor vedea foarte repede, coșul se usucă si apoi dispare.
Îți mai recomand sa iți schimbi săpunul normal cu un săpun pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai (tea tree) pentru a controla excesul de sebum si pentru a preveni apariția de coșuri noi.