| curiosul122 a întrebat:

Buna dimineata TPU. De ieri, 19.11 mi se intampla ca atunci cand tin apa-in gura sau beau ma dor dintii foarte tare. Pana si cand ma spal pe dinti, cand iau apa sa clatrsc ma dor dintii, indiferent de temperatura Am fost la dentist pe 18 si mi-a curatat tartrul si dintii ce i aveam murdari(aproape cariati) si nu as vrea sa ma duc din nou. Ajutati-ma va rog. Am o pasta de dinti parodontax cu 8 efecte, ma va ajuta cu ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Dinții ți-au căpătat o sensibilitate. Asta se întâmplă cand consumăm băuturi și alimente foarte reci sau fierbinți.
Problema ta se va rezolva de la sine in 2-3 ani dacă vei ajuta la aceasta; adică să te ferești de orice rece sau fierbinte. Nu te poți clăti cu apă caldă; dar clătirea cu apă rece trebuie făcută foarte repede.
Pastele de dinți speciale pentru dureri de dinți nu te vor ajuta; te vor ajuta periuțele soft și extra soft.

| sierra1 a răspuns:

"o pasta de dinti parodontax cu 8 efecte, ma va ajuta cu ceva?"

unul din cele opt, ține de sensibilITate deci, DA