Depinde cat de des iti dezinfectezi telefonul. Nu exagera insa cu igiena ( ai spus ca l-ai facut cu spirt pe buze), doar venind in contact cu antigeni isi va creste imunitatea. Am vazut copiii care au mancat de pe jos si nu au avut nici pe dracu. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci la fel, dar nici sa exagerezi in caz de mici "accidente".PS.Doar hepatita A se ia pe cale orala, restul bolilor ( HIV, hepatita B, C) se iau doar pe cale sangvina.
Nici o problemă, doar cei din familie au pus mâna pe telefon iar în familie e ca în familie : şi bune şi rele sunt comune.
Banii sunt cei mai potenţial purtători de viruşi, microbi şi alte bacterii. Singurul lucru problematic e faptul că unele materiale folosite în industria producătoare de telefoane mobile folosesc sunt materiale toxice.
Fiecare telefon conţine substanţe periculoase, precum plumb, brom, clor, mercur sau cadmiu.
La 10-15 minute dupa ce a bagat telefonul in gurita, am inmuiat un tamponel cu putin spirt, si l-am dat pe buze usor.
Nu il mai lasa nesupravegheat! Sunt sanse minime, dar eu iti recomand sa il duci la un consult medical!
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: