| bubbles23 a întrebat:

Bună dimineața! Uneori, experimentez episoade cu puls și tensiune mari (nu știu de ce, cred că de la stres? La ecografia la inimă și EKG a ieșit totul în regulă). Oricât aș încerca să mă calmez, nu reușesc. Dacă iau Propranolol 10mg în acele crize, pot păți ceva? Asta am primit de fiecare dată când am mers la urgențe, și m-a ajutat. Uneori reușesc să mă calmez și singură, dar alteori nu reușesc și apelez la această pastilă. Poate avea urmări grave? Plănuiesc să merg și la medic și psiholog.
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că dacă ai făcut analizele la inimă și nu ai nimic, nu e de la inimă e de la creier și poate să fie și ceva cu glanda pe sistem nervos. E posibil să ai probleme cu anxietatea. Dar eu doar îți spun o părere, trebuie să mergi neapărat la medic, poți chiar la un psihiatru dacă ai trecut prin toate analizele de rutină și nu ți-au găsit nimic, poate fi ceva pe sistem nervos. Recomand în primă fază și un psiholog, dar dacă nici așa nu se rezolvă, recomand psihiatrul și chiar neurologul.
Până atunci poți să-ți descarci și aplicația Ada. Este bună pentru un diagnostic de amator. Scrii acolo toate simptomele și vezi ce-ți spune.

| helpforyou a răspuns:

Pentru o peroada foarte scurta nu o sa patesti nimic grav. Dra asta inseamna sa mergi cat mai repede la medicvsa descoperi cauza reala. Nu amana prea mult pentru ca atuci agravezi ceea ce ai deja.