| sunshine19680925 a întrebat:

Bună dimineața! Vă rog să mă ajutați cu o părere, fără să judecați. Am constatat aseară că am uitat ultimul tampon de la menstruație în vagin aprox. 24h. Doar ce am plecat din țară, nu pot ajunge prea curând la medic și efectiv nu stiu ce să fac. Tamponul nu avea mult sânge in el și era aproximativ uscat, nu s-a lipit. Imediat după ce l-am scos am introdus un ovul Gynophilus, pentru refacerea florei vaginale, astea sunt singurele pe care le am la mine și m-am gândit să continui cu toată cutia. Medicul mi-a recomandat mai demult să le folosesc oricand simt un disconfort. Credeți că s-a întâmplat ceva grav? Nu am nicio secreție ciudată și nu ma doare nimic, ma simt normal. Sunt foarte panicată. Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Daca nu simti un miros diferit, secretii, mancarimi, usturimi inseamna ca esti ok si nu te-ai infectat.
Cele mai bune sunt cele externe, absorbantele, cred ca ti-ar fi mai potrivite.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca alta data mai folosesti, cauta tampoane de durata mai lunga (exista si pentru 24 sau chiar 48 ore), care absorb mult.
Dupa scoatere spala-te in zona intima, cu apa calduta si preferabil cu sapun antibacterian.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic, ai facut bine ca ti-a introdus un ovul, vaginul se curata singur oricum.
Si daca esti sanatoasa, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji.

| Lostlyric a răspuns:

Nu se intampla nimic. Daca nu a aparut deja vreo reactie, daca nu ai inca febra, e totul ok. Dar data viitoare nu mai face asa ceva!

| antoniaidk a răspuns:

Nu prea cred ca ai de ce sa fi panicata.

| sunshine19680925 explică:

Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri! M-am mai liniștit. pare să fie în regulă, nu simt nimic ciudat/diferit. Cred că aici se încheie prietenia mea vu tampoanele interne. laughing

| Manuela567 a răspuns:

Nu s-a întâmplat nimic grav. Acum, după această întâmplare, este bine să te speli cu grijă și cât mai bine. E bine că ai introdus ovulul. Multa sanatate!