| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Din cauza faptului ca iarna asta nu mi-am facut "calirea" am racit destul de urât. Nu sunt obisnuita sa ma racesc si habar nu am ce sa fac. Iau niste medicamente dar stim cu totii ca si ele isi fac efectul in limita posibilitatilor. Cam ce sfaturi imi puteti da pentru a ma simtii cat mai "in viata" pe perioada racelii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Invictusman2025 a răspuns:

Eu de 3 ani nu mai știu ce e aia răceală și mă spăl apa rece ca gheața! Poate că nici nu am luat contact cu oamenii des și de asta. Când lucrasem la un magazin imediat am contactat gripa de la o șefă, dar în 3 zile m-am vindecat.Consuma vitamina C, zinc, ceaiuri cu lămâie și o să te simți mai ok.

| IL0VEDINER0 explică (pentru Invictusman2025):

La fel si eu, de obicei faceam dusuri reci si ieseam mult afara, cand eram sportiv aveam si inviorarea de dimineata, dar iarna asta, nu am avut destula vointa sa mai fac aceste lucruri si acum vin urmările

| adam7 a răspuns:

Până nu ți trece nu ai ce face. odihnă, ceaiuri și vitamine… fără dușuri reci până nu te pui pe picioare și apoi începi treptat.
Și nu te sfii să iei medicamente de răceală sau să mergi la doctor în caz ca ai vreo gripă

| Invictusman2025 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Ce sport făceai? Poți face și în casa exerciții fizice intense
Stresul se spune că scade imunitatea

| IL0VEDINER0 explică (pentru Invictusman2025):

Am facut kickboxing de performanta insa m-am retras din cauza unei accidentari. Incerc sa imi revin sa continui măcar ca hobby

| UnchiulRamiz a răspuns:

Eu de cand incepe sezonul rece si pana se termina iau pastile pentru imunitate. Gen imunosuport, vitamina c 1000 mg sau Molekin. Am racit dar vara laughing Iti recomand ce sa iei?

| Invictusman2025 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Fata și sportivă, ce sexy! O sa îți revii stai liniștită, o sa fii bine, dar contează să crezi că vei fi bine.

| BitchInRedDress a răspuns:

Ce inseamna ilovedinero? laughing

| eliancodrut a răspuns:

Doamne fereste sa te racesti. Ca atunci nu mai poti fi nici in viata, decat "cat mai in viata".