Eu de 3 ani nu mai știu ce e aia răceală și mă spăl apa rece ca gheața! Poate că nici nu am luat contact cu oamenii des și de asta. Când lucrasem la un magazin imediat am contactat gripa de la o șefă, dar în 3 zile m-am vindecat.Consuma vitamina C, zinc, ceaiuri cu lămâie și o să te simți mai ok.
La fel si eu, de obicei faceam dusuri reci si ieseam mult afara, cand eram sportiv aveam si inviorarea de dimineata, dar iarna asta, nu am avut destula vointa sa mai fac aceste lucruri si acum vin urmările
Până nu ți trece nu ai ce face. odihnă, ceaiuri și vitamine… fără dușuri reci până nu te pui pe picioare și apoi începi treptat.
Și nu te sfii să iei medicamente de răceală sau să mergi la doctor în caz ca ai vreo gripă
Ce sport făceai? Poți face și în casa exerciții fizice intense
Stresul se spune că scade imunitatea
Am facut kickboxing de performanta insa m-am retras din cauza unei accidentari. Incerc sa imi revin sa continui măcar ca hobby
Eu de cand incepe sezonul rece si pana se termina iau pastile pentru imunitate. Gen imunosuport, vitamina c 1000 mg sau Molekin. Am racit dar vara Iti recomand ce sa iei?
Fata și sportivă, ce sexy! O sa îți revii stai liniștită, o sa fii bine, dar contează să crezi că vei fi bine.
Doamne fereste sa te racesti. Ca atunci nu mai poti fi nici in viata, decat "cat mai in viata".