anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din cauza programului meu haotic, mananc doar de 2 ori pe zi iar prima masa e dupa ora 14. Sunt obisnuita ca ultima masa sa fie la ora 18 si cum eu mananc sanatos (legume, fructe, ciorbe slabe, carne de pui fiarta sau pe gratar, etc), sunt curioasa daca nu ma poate afecta acest stil de viata. Mi-am calculat caloriile consumate intr-o zi si nu depasesc 800-900 de calorii. Ma poate afecta intr-un fel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cunosc foarte bine termenul de program haotic si ceea ce inseamna. Mai ales ceea ce aduce cu sine. La mine o gastrita de toata frumusetea si mai nou colonul iritabil. Pentru sanatatea ta, fa-ti timp macar de "rontait" un corn, niste biscuiti, daca un sandwich facut de tine acasa nu poate intra in discutie. Patronii iti dau de lucru pana nu mai poti. Cand pici lat de oboseala sau boala nimeni nu-si aduce aminte de munca depusa. O sa faca mutre acre sau o sa-ti dea papucii. Sanatatea ti-o da Dumnezeu. Ai grija de ea si astfel ai grija si de tine.

1 răspuns:
| 0vidius a răspuns:

La programul asta probabil ai sa faci un ulcer gastric sau duodenal de toata frumusetea. Daca vei tine regim iar nu e bine trebuie sa mananci cat mai variat dar sa iti asiguri un aport suficient de calorii pentru a nu avea pobleme din cauza malnutritiei.