anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna

din copilarie, am folosit foarte multe produse bune si mai putin bune, din cauza rusiini pe pentru ca aveam acnee, si mi-au aparut riduri, semne de la cosuri, dar as vrea sa nu mai folosesc niciun produs ca tenul meu sa se regenereze si sa fie ca la celalalte persoane de varsta mea, credeti ca o solutie micelara si o crema hidratanta doar seara este mult, si dimineata o crema cu protectie solara?

P.S. credeti ca daca ma spal pe fata doar cu apa pielea se mai poate regenera?

O zi buna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Consumul optim de antioxidanţi prezenţi în fructe proaspete (cătină, goji, fructe de pădure) şi uscate (prunele uscate au o capacitate antioxidantă impresionantă), în legume (varza roşie este campioană la acest capitol) ajută la regenerarea pielii. O crema hidratanta, nu te spala pe fata doar cu apa, foloseste si un gel antisebum sau sapun anti sebum dupa care vei clati cu apa din abundenta.