Se poate sa fii iesit cum stau cu mainile la calculator mai inchis, oboseala, stres?!
Eu cred ca te-ai irtat, ai pielea sensibila sau poate o alergie.intraba la farmacie si o sa-ti dea o crema, ceva. daca nu iti trece, intreaba medicul de familie.
Te-ai iritat probabil ...lasa cateva zile si daca nu iti trece du-te la dermatolog!
Daca te mananca, nu scarpina, pune spirt sau mixtura mentolata...
Daca mana din poza e mana ta, nu mi se pare a fi ceva foarte grav... In caz ca iti apar mai multe pete, cred ca e vorba de o alergie. Daca ai doar intr-un singur loc, o iritatie sau ceva de genu`.
Mai bine treci pe la doctorul de familie si te lamuresti.
Am si pe mana cealalta, si intre 2 degete.si la sfarcuri ( putin )
Dermatologu a zis sa cand am fost la el cand mi-a iesit intre 2 degete si la sfarcuri ca e o iritatie si sa nu mai continui cu nervii, stresul etc oboseli. sa fiu cat mai odihnit
Daca e ce banuiesc eu ...nu e nimic grav numai ca sunt mai multe variante fiecare cu tratament diferit si pentru a depista varianta trebuie mers la un medic care sa pipaie si sa vada de aproape
Buna.am si eu o problema! m-am trezit intr-o dimineata si ma ustura foarte tare mana stanga, cand m.am uitat, era ca si o zgarietura mica si in jurul ei umflata si ma durea, am pus parfum cerzand ca o sa-mi treaca, sa desumflat dar acum ma mananca, ce este asta? astept raspuns
Deeaandreea9156 întreabă: