anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna din nou.
Am 13 ani si jumatate.
De vreo 3 zile ma cam doare sanul stang. Tin sa percizez ca nu am nimic la el, adica nu m-am lovit, nu are vanatai, nu are noduri. Totul e ok dar ma doare asa ca un curent. Dupa care am tendinta sa ma scarpin si trece. Si iar incepe.
O parere, ceva?
FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andrux_3060 a răspuns:

Este ceva normal. iti cresc. SH mie mi se intampla la fel tongue dupa ce dezoltarea ta se va termina totul va fi okwinking
Funda;; )

5 răspunsuri:
| Kaz a răspuns:

Pai ce ar fi sa dai o tura pe la medic.Nu are rost sa intrebi pe aici de ce te doare pentru. ca nu poate sa iti spuna nimeni ce ai si o sa iti zica acelasi lucru. Du-te la medic si fa-ti un control el stie cel mai bine. sper ca te-am ajutat.pa

| annakarenina a răspuns:

Este normal, corpul tau este in schimbare, insa nu este bine sa te scarpini, te poti zgaria.

| 1Many a răspuns:

Menstruatia, daca nu ti-a venit o sa iti vina...totusi sunt baiat si stiu asta.

| vioreleu a răspuns:

Buna Iulia! ti-as sugera sa mergi la medicul de familie! asta e parerea mea.acum 7 ani mi s-a stins din viata cineva drag cu probleme de sanatate a sanilor! nu vreau decit sa iti doresc sanatate si medicul iti va spune ce ai si ce trebuie sa faci! du-te la el urgent! o zi buna

| Zenithf a răspuns:

Bea ceai de coada soricelului, 1 cana dimineata, inainte de masa, timp de 1 luna.