anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna din nou! Am o mare problema.Azi am fost la padure dupa bureti si totul a fost bine. Dar la plecare a fost o panta mai abrupta si am coborat pe acolo si am cazut pe mana dreapta.Ma durea si pe drum rau cand o foloseam.Am ajuns acasa, si nu stiu cum am facut de am zdruncinat-o tare si a inceput sa ma doara mai rau. M-am odihnit putin si cand m-am trezit din nou ma durea.Ma doare daca o folosesc, mai este si mana dreapta(tinand cont ca nu sunt stangace). Ma doare de la incheetutura pana la degete. Ce ziceti? Ce sa fac sa nu ma mai doara asa rau? Ati patit si voi? In cat timp v-a trecut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| littleblackgirl a răspuns:

Cel mai bine mergi la un medic. E posibil sa fie luxata, dar daca doare foarte tare, probabil e chiar rupta, desi din cate spui nu pare. Daca e doar luxata, trece cam intr-o saptamana.

0 răspunsuri: