anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună din nou!
Cum am spus într-o altă întrebare, eu iau tratament pentru o problemă la plămâni (Azitrox), dar de ceva timp am observat niște simptome ciudate (le aveam de mai mult timp, dar nu le-am dat importanță, crezând că e normal) și cred că ar fi vorba despre o reacție alergică (mi s-au umflat buzele, fac febră după administrarea lui, mă ustură pielea, mă ard și mănâncă ochii, simt de parcă mi s-au îngustat nările și intră mai puțin aer, mă doare capul, etc).

Ar putea fi șoc anafilactic? Am terminat de administrat tratamentul (am avut cinci zile), îmi vor trece aceste reacții de acum? Ar trebui să iau ceva sau să merg la doctor?

Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aa, da, și încă un lucru care mi s-a întâmplat și mi s-a părut la fel de ciudat: când inspir sau expir, se aude ca un fluierat din nas

| mi25 a răspuns:

Mergi la medicul care ti le-a prescris.