| CorinePurple a întrebat:

din nou.
Ieri, cand aveam 6 ore, am iesit la ora 18, ma simteam foarte obosita si aveam o durere foarte ingrozitoare de cap. Ma durea de la tample si cu tot cu frunte, daca ma aplecam ma durea mai tare. Ce ar putea fi? happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Cornulet a răspuns:

Migrena...

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Oboseala. Încearcă să te odihneşti şi ai grijă să nu răceşti. Baftă!

| AnaBejenaru a răspuns:

Si eu patesc la fel de obicei ...in general e din cauza oboselei si stresului, de asta te doare, nu-ti fa griji, doar stai linistita un pic, si relaxeazate o sa iti treaca! 1

| lol1232 a răspuns:

Este de la oboseală si eu am pătit la fel sad sigur ai avut o migrena nu trebuie sa iti faci griji big grinhappy

| marrr a răspuns:

Ori este doar o simpla durere de cap de la oboseala, ori ai sinuzita. Daca durerea persista, fa un control la ORL, pentru ca pe acolo te doare cand ai sinuzita; d. Multa sanatate si ai grija de tine, mai ales acum, in toiu` toamneibig grin