| WrongPassword a întrebat:

Buna,
Din semestrul II am inceput sa merg la sala cu alte cateva fete din liceu si m-am gandit ca nu doar prin sport poti sa-ti mentii silueta ci si ALIMENTATIA joaca un rol important, foarte important. Asa ca saptamana aceasta am de gand sa mananc seara cand vin de la scoala ( invat dupa-amiaza pana pe la 20:00 ) cartofi la cuptor, cu legume sau chiar copti si eu stiu, un fruct ceva. Intrebarea mea e urmatoarea : Care s-ar „înhăma" la asa ceva, avand in vedere ca unele articole de pe net si mai stiu eu, nutritionisti spun ca ar ingrasa cartofii, caci contin nu stiu ce thinking in fine, intelegeti voi. Ia, o parere ceva? Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Justmed a răspuns:

Alimentatia este cea mai importanta! Luand in considerare cartofii.DA ingrasa, orice ingrasa. Cel mai bine e sa mananci din toate ( pentru a nu avea probleme cu sanatatea ) dar putin! REGULA DE AURR ::"putin"::

| deedeetzi a răspuns:

Foarte bine ca te gandesti si la alimentatie!happy
Eu zic, ca trebuie sa intrebi un nutritionist, nu sa pui intrebari pe net big grin Noi putem doar sa iti dam pareri, dar nimic nu poate fi sigur.Si legat de faptul ca ai zis doar de cina...mananca si dimineata!happyCeva usor, un iaurt, crede-ma, ajuta mult happy
Mult succes!

| WrongPassword explică (pentru deedeetzi):

Perfect de acord cu tot ce ai scris! Dar daca ai fi citit cu atentie intrebarea( „o parere ceva?")ai fi vazut ca exact de asta am nevoie : niste pareri, ce ati face „voi" in locul meu. Mersi de raspuns love struck

| deedeetzi a răspuns:

Da, corect happy
Ingrasa cartofii, insa daca mananci putin nu se intampla nimic happy Trebuie sa mananci de toate daca faci sport! Incearca sa mananci cate putin din fiecare seara, si dimineata, cum am zis mai sus.La pranz stiu ca nu poti panca pentru ca esti la scoala, ca si eu sunt la fel tongue