| pintexim a întrebat:

Buna doare atunci cand iti scoate atele de la apendicita? daca se poate cineva care a trecut prin asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Nu e o durere, se simte ca o piscatura. Oricum e suportabila, nu-ti fa griji.

| IMC90 a răspuns:

Da, vei simti un disconfort ca un fel de intepatura/arsura si locul va fi amortit o mica perioada de timp. Este o senzatie destul de ciudata dar tolerabila.

| CrissuCristina a răspuns:

Am trecut prin asta si nu m-a durut, bine decat foarte putin dar nu trebuie sa te sperii nu o sa mori e durere.

| Viviluka a răspuns:

Buna. Uite eu am facut operatia in mai 2011.Si acum iti zic sincer cum este nu vreau sa te mint.
O sa iti faca anestezie totala si tu o sa dormi. Faza este ca n-o sa simti nimic cel putin eu stiu ca am adormit atunci si m-am trezit dupa ce mi-a facut operatia la reanimare. Te doare intre-adevar dupa ce iti face operatia simtit ca ti-a pus cineva un boloban pe burta. Dar n-o sa fie mare durere pentru ca tu cand te trezesti nu esti asa de-a gata. Eu a doua zii mi-am revenit pentru ca dormeam foarte mult si nu simteam ( de la anestezie ). Si te anunt ca dupa ce iesi din operatie nu o sa ti minte ce ti se intampla ( cel putin mi-e mi-a povestit iubitul si parintii ). Esti inconstient/a de ce zici sau asa. Ai grija sa nu iti misti capul rau ca o sa te doara foarte tare si depinde de persoana pentru ca, colega mea voma foarte tare dar eu nu am avut nici dureri de cap nici stari de voma doar ca eu eram foarte nervoasa ca nu ai voie sa mananci si asta e cel mai rau. Te lasa sa mananci cu o seara inainte de operatie si te sfatuiesc sa mananci cat poti tu de mult ca eu nu mi-am ascultat colegele cand imi ziceau sa mananc si nu am mancat decat jumatate de corn si 2 guri de iaurt.Si n-o sa ai voie sa mananci orice. Cea mai buna masa pe care o sa ti-o doresti o sa fie jumatate de biscuite cu jumatate de iaurt din acela mic asta era masa mea cea mai favorita. Si nu poti sa mergi asa bine trebuie sa te sprijini neaparat de cineva si este indicat cand te ridici sa stai cam 10 minute pe pat doar ca nu o sa poti deoarece o sa iti fie foarte rau ca nu mananci dar nu ai voie. Si o sa bei ceai fara zahar sad si supa si ciorba doar zeama atat! Sper sa ai noroc sa nu ai vreo sora sau vreun frate pentru ca atunci cand gatea sora mea venea mirosul pana in camera la mine. Ei bine succes si curaj mare. Mi-ar place sa iti povestesc cum a fost operatia mea mai cu detalii o sa razi foarte mult laughing Daca mai ai nevoie de ceva lasa id printr-un mesaj

| pintexim explică (pentru Viviluka):

Eu am facut deja operatia marti si mi-a dat drumul acasa ieri dar mi-a spus sa vin luni la el sa-mi scoata atele si nu stiu daca o sa ma doara

| sebastian1999 a răspuns (pentru Viviluka):

Daca vezi din intrebare se observa ca pintexim a facut deja operatia...el a intrebat daca doare cand iti scoate ata

| Viviluka a răspuns (pentru sebastian1999):

A scuza-ma nu am citit tot!

| sebastian1999 a răspuns:

Pentru o secunda vei simti o piscatura mica dar nu doare!