| SkivoRo000 a întrebat:

Buna, doctorul meu ginecolog mi-a prescris niste pastile " micogal" eu tin minte ca mi-a spus sa urmez 3 zile. Dar la farmacie mi-a scris pe cutie 6 zile. Cand l-am sunat a zis ca el nu mi-a prescris asta, era nervos avea pacientă. Pana la urma se ia 6 zile sau 3 zile? Urgent va rog... si nici prescriptia pe care a dat-o nu o mai am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Orice antibiotic se ia maximum 7 zile daca infectia este puternica, deci iei asa cum a scris farmacista 6 zile si nu il mai suni pe medic, ăia sunt nervosi au pacienti nu au chef sa stea cu tine pe telefon. Ce varsta ai?

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Vorbeste cu medicul si intreaba-l ce se intampla. Nu poti lua ceva ce nu ti-a prescris.

| SkivoRo000 explică (pentru Aasdfghj):

Pai mi-a prescris, dar el zicea ca nu cand l am sunat, se grabea sa imi inchida