| xena100 a întrebat:

Buna dores sa mi pun parat dentar fix oare se merita? puteti sa mi spuneti si mie un pret?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Mda, si eu am programare peste cateva zile sa imi pun si nu sunt in culmea fericirii, dar a reusit cineva sa ma convinga ca se merita. Acum conteaza si cat de strambi ai dintii, daca doctorii considera ca nu e necesar asta e. Si daca totusi se dovedeste ca ai nevoie poti sa-l porti intre 2 si 4 ani, depinde si de varsta (cu cat esti mai tanar/a cu atat scapi mai repede)
Daca ai si maxilarele deplasate s-ar putea sa ai nevoie si de ceva numit headgear ( http://ianadila.files.wordpress.com/......-01614.jpg ) care se poarta DOAR pe acasa (si noaptea in special) si se da jos cand mananci, bei...sau incerci sa traiesti normal. (scuza-mi pesimismul, chestia aia aproape m-a facut sa renut la aparat chiar daca stiam cat am nevoie, deci nu ma lua in seama :)))
Pretul poate ajunge chiar si la 5000 -6000 lei, dar pe mine m-a trmis dentistu la Bucuresti, la un fel de facultate stuff...ma rog, si daca ai mai putin de 18 ani te ajunge pana in 1500 lei (cu toata manopera si tot ce mai ai nevoie, insa o sa te coste ceva drumurile daca nu esti din oras)
Ideea in mare e sa te duci la un dentist, vezi ce zice si daca ai nevoie zic sa nu renunti;)
Bafta

| crmr a răspuns:

Sunt destul de scumpe 500-600 lei

| xena100 explică:

Am 21 de ani si sunt din suceava si aparatul fix ma costa 900 de lei mmm eu am caninii d sus iesiti mai in afara in pic