| xxalexaa a întrebat:

Buna, doresc raspunsuri foarte serioase, nu la misto sau ceva de genu. Incepand de la varsta de 10 ani, am avut dureri de cap,, cam frecvente. In ultimul an, am cel putin 3 migrene pe saptamana. In ultima luna, am avut inclusiv ameteli, stari de greata, dureri de vene, migrene extrem de dureroase care cuprind tot capul, mai ales ceafa. Presiune pe ochi am uneori, si imi este foarte rau. La doctor o sa ajung in curand. Voi ce credeti ca am? Am tendinta sa cred ca e cancer cerebral sau meningita, dar nu vreau sa ma ingrijorez prea tare. Am 14 ani acum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Ai scris "durere de cap" pe Google sau ceva de genul, ai cautat, ai citit pe diferite site-uri simptome, te-ai gandit ca, poate, le-ai avut sau le ai si tu si, intr-un final, ai ajuns la concluzia, pe baza informatiilor citite ca ai tumora pe creier sau meningita. Ei bine, nu e nici pe departe asa si risti sa cazi intr-o depresie de toata frumusetea daca continui sa citesti ceea ce scrie pe internet si sa-ti faci griji. O vizita la medicul de familie, urmata de analize si, cel mai probabil, vei afla cauza, care nu va fi nici pe departe conform articolelor de pe Google, si te vei trata.

| Violleta2022 a răspuns:

Roaga-o pe mama sau tata sa faca programare la un neurolog si sa mergeti acolo.
Durerile de cap si migrenele pot avea cauze diverse: de la pozitii proaste ale capului/coloanei vertebrale de la stat pe scaun sau in pat, dormit in pat cu saltea moale, vorbit mult la telefon, stat ore multe cu ochii intr-un ecran/ screen de TV, PC, laptop sau telefon, probleme cu vederea sau chiar tumori pe creier.
Deci, cineva trebuie sa te consulte si sa afle cauza care iti produce migrena.
Ma socheaza ca ai fost lasat asa de parintii tai timp de 4 ani, fara sa se investigheze cauza problemelor tale de sanatate. Oare ce feld e parinti ai?
Spune-le bunicilor sau vecinilor, daca parintilor nu le pasa!
Mergi cu cineva la medicul de familie sa-ti dea trimitere la un neurolog!

| xxalexaa explică (pentru Violleta2022):

Pai, o sa merg in curand la neurolog. Nu am decat un singur parinte, care e plecata tot timpul. Pana la urma am convins-o pe mama. Oricum, multumesc pentru raspuns.

| IamTheDevil a răspuns:

Buna,
Am aceeasi problema de 3 ani, diagnosticul: cefalee
Aceasta cefalee sau migrena poate fi cauzata din cauze sentimentale, sau pot fi provocate de alt factor ce provoaca durere cum ar fi sinuzita. Eu de 3 ani umblu si am incercat mai multe tratamente, asa ca du-te cat mai repede la doctor si descrie-i cat poti de bine durerea si cum se manifesta, in special sa fii atenta cand apare, adica ce factori iti provoaca durerea. Nu cred ca ai cancer cerebral dar nu sunt doctor, cel mai bine este sa te intertezi cateva zile ca sa iti faci RMN si toate analizele.

| xxalexaa explică (pentru IamTheDevil):

Oare sa fie si din cauza depresiei (diagnosticata)? Oricum, multumesc mult pentru raspuns.

| IamTheDevil a răspuns (pentru xxalexaa):

Poate fi si din cauza depresiei daca este diagnosticata, nu doar ca asa crezi tu. In orice caz, du-te la doctor si explica-i cat de bine si explicit posibil poti cum se manifesta durerea si cand apare. Sper ca te-am ajutat.