Ciao Ioana! Sa sti ca nu are ce sa doara.stai relaxata in pozitia normala de consult ginecologic, dureaza 2 minute, este cea mai realista fiindca se vede totul si vei avea un raspuns clar.Insa trebuie sa fi atenta sa fie consultatia facuta igienic, sa nu te trezesti cu ceva surprize mai tarziu.despre pret nu mai stiu cat este acum,eu am facut cu ceva timp in urma,lasa emotiile deoparte, mie mi-a zis din start ca sa nu mai fac papanicolau fiindca a vazut ecografic ca este totul fara modificari, curat.L-am facut totusi si a fost negativ.Succes!
Nu doare, e un senzor de marimea unui gat de stica se care se pune un prezervativ(ca sa fie igienic). Rezultatul la papanicolau se da cam in 10 zile si costa cam 100de lei eu am facut mai demult nu mai stiu preturile
Multumesc frumos, eu am tot citi pareri pe net si unele spun ca lea durut cand au facut ecografia.Eu am avut noroc sa dau peste o clinica particulara si sa aflu spre surpinderea mea ca un control de rutina plus testul papanicolau si ecografia costa 130 RON.
Pretul mi se pare foarte mic, fi si tu atenta pe acolo cum stau cu igiena
E o clinica foarte renumita si curata, dar este acest pret deoarece testul papanicolau se presupune ca trebuie facut gratis.
Buna,nu doare chiar acum cateva zile am fost nu are de ce sa-ti fie teama...curaj