| Tania_Todea_1997 a întrebat:

Buna dragi prieteni! Am o problema mare am distante mari intre, dinti si maseaua de minte din partea dreapta jos creste orizontal si as avea nevoie de aparat dentar fix dar parintii mei imi spun ca nu am nevoie dr lucrul care ma enerveaza cel mai tare e ca fratelui meu i-au pus saptamana aceasta aparat dentar. Doresc sa mentionez ca nu avem probleme financiare si ca eu am 17 ani sad Cum sa rezolv problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Unicubeii a răspuns:

Spune-le de ideea unui aparat mobil, dar daca Asa de grav si Nu te doare las-o asa, si eu am dinti strambi si traiesc fara vreo grija.

| sergiunr12 a răspuns:

Pai convingeti parinti sa mearga cu tine la dentist si acolo dentistul o sa le explice daca trebuie sa-ti pui sau nu aparat dentar