| Tania_Todea_1997 a întrebat:

Buna dragi prieteni vreau sa va intreb daca e normal sa imi fie rusine de corpul meu. Am 16 ani si 1.68 m dar am forme voluptoase am sanii mari si am solduri si funduletul maricel dar si un pic de burtica sambata ma duc la strand si imi e rusine sa ma duc in dres de baie in 2 bucati. Apropo am 74 kg am slabit de la 78 kg si am si vergeturi. Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Nu am sa-ti dau lectii de alimentatie/sport/etc pentru corpul tau.Tu te cunosti cel mai bine iar pentru o silueta ideala mai ai de asteptat pentru ca mai cresti pana la 18-20 ani chiar limita superioara este estimata la 21 de ani in cazul fetelor.
In cazul vergeturilor sunt exercitii pentru a mentine elasticitatea pielii cat si produse cosmetice+o hidratare corespunzatoare.Revenind la problema ta, nu ai de ce sa-ti fie rusine de corpul tau, o sa mai fie acolo si alte persoane cu aceiasi problema iar unii baieti chiar o sa-ti aprecieze formele chiar daca tu le consideri, citez:"forme voluptoase am sanii mari si am solduri si funduletul maricel".
Multa sanatate si mentine-te daca se poate thumbs up

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Fii mandra de tine.Fa putin sport.

| Liviu a răspuns:

Eu am 107 aproape, am 1, 83 ce sa mai zic? Cat as tine dieta, slabesc pana pe la 102 - 103. Nu merita efortu, mananc tot ce vreau, cand vreau. Sfatu meu? Acceptati organismul cum e el.Parinti mei sunt la fel de mari.Am cui semana.Am facut sala, degeaba, am tinut regim fara paine un an, nu am slabit cine stie cehappy simteam ameteli mai mereu.Medicu mi-a zis ca am masa osoasa marehappy asta's eu happy

| Ruxandra15 a răspuns:

Este bine daca I avea 70 de kg stiu multe fete care au aceasta inaltime si 70 kg si arata foarte bine. Nu e nimic. Asta e corpul tau si asa cum esti trebuie sa te mandresti cu el

| Alissa11 a răspuns:

Pentru inaltimea 1.68 este indicat sa ai 58-59 de kg. Daca ai sanii si fundul mare chiar nu este o rusine, este foarte bine... Pentru a scapa de burta fa in fiecare seara inainte de culcare niste abdomene. FUNDA?

| timeOUT a răspuns:

Fa pution sport in rest totul e bine, dar daca nu aveai sani. ce te faceai. toate incercati sa ii mariti. tie de ce ti-ar fi rusinewinking

| bluestrawberries a răspuns:

Nu mai manca dulciuri deloc, daca vrei ceva dulce mananca un fruct sau un iaurt fara grasime. Renunta la carnea grasa si la prajeli, nu-ti fac bine si te si ingrasi. Bea apa cu lamaie. Mananca dimineata ceva mai consitent (ou fiert sau poti sa iti faci ochiuri in apa, cu ceva legume si cu branza, poti manca si paine neagra prajita sau cum o vrei tu. Mai tarziu poti sa mananci un mar sau alt fruct. La amiaza incearca sa mananci putina supa si un gratar de pui, vita sau peste cu legume. Daca ti se face foarte foame pana la urmatoarea masa mananca un mar, nu altceva. Seara la fel poti sa mananci un gratar sau altceva care stii tu ca nu ingrasa.). Nu trebuie sa tii o dieta ca sa slabesti, trebuie sa traiesti sanatos. Trebuie sa faci sport, sa ai grija ce bagi in gura (nu manca toate porcariile de la magazin). De vergeturi scapi dar trebuie sa ai rabdare. Daca vrei sa scapi de vrgeturi trebuie foarte mult masaj! Dupa fiecare dus iti faci masaj cu Crema anti-celulitica de la Gerovital, 5 minute pe fiecare zona pe care ai vergeturi, asta ar trebui sa faci seara. Dimineata ai putea sa te dai cu ulei de migdale dulci presat la rece si vitamina E. Le amesteci bine si la fel masezi bine zona cu probleme. Fa sport, bea multa apa, ai grija mare ce mananci!

| bluestrawberries a răspuns (pentru bluestrawberries):

Crema impotriva vergeturilor, am gresit.happy

| BDenisa a răspuns:

Ţi-aş recomanda să faci puţin sport. În rest nu trebuie să îţi fie ruşine că ai sânii mari si fundul.Şi de vergeturi poţi scăpa în anumite feluri. Sper că te-am ajutat.