| didi95 a întrebat:

Buna dragi TPU! as avea si eu o rugaminte fetelor ce au trecut priin diferite dite, si au avut rezultate. Eu as vrea sa slabesc maxim 5 kg, si am inceput prin renuntarea la sucuri,dulciuri, prajeli si am inceput sa mai merg pe jos si fac si abdomene seara, dar asta nu cred ca are rezultate vizibile in timp scurt, aveti vreo idee? as vrea sa slabesc putintel pana la paasti! va multumesc anticipat! va puup

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Ca sa slabesti sanatos si sa nu pui kilogramele la loc, printr'un efect denumit " Efectul Yo-Yo", nu trebuie sa tii neaparat un regim drastic. E foarte bine ca ai renuntat la sucuri, dulciuri, prajeli si ca faci sport. Cel mai sanatos este sa slabesti cam 2-3 kg pe luna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sunt fată însă la mine merge apa... reduci din apă, alimente, mergi mult și gimnastică lentă, controlată, fără să te obosești la urgență să nu ai descărcări de energie că altfel vei leșina... te odihnești și rămâi relaxată să nu simți nevoia de alimentație suplimentară sau odihnă.
Odihnă și mișcare de rezistență fără accelerări altfel organismul cere supliment!

18+ (sexul este de asemenea o soluție pentru întreținere, relaxare, fericire, bunăstare și fericire - iar ejacularea în interior prin absorbție vaginală sau bucală ajută iar - datorită hormonilor)

'Caloria' este unitatea de măsură pentru energie, nu pentru grăsime deci înainte să postați alte comment-uri de pe tot netul precum te îngrăși, abuzați de unitatea de măsură pentru inteligență (IQ).

| LifeIsOverrated a răspuns:

In general, daca slabesti 2-3 kg se vede si tu cum ai zis ca vrei sa slabesti ''putintel'' pana la Pasti ti-as sugera sa dai 1 kg 1, 5 hai ca tot mai e o saptamana deci se poate. Eu mereu recomand dieta + sport. Cum sportul nu merge fara o alimentatie corecta, nici dieta nu e benefica singura.
Ai facut bine ca ai eliminat sucurile, dulciurile si prajelile. In saptamana asta (cat a mai ramas din ea) incearca sa te bagi pe salate multe, iaurturi degresate, supe, carne SLABA (adica piept de pui, vita) fiarta sau la gratar, peste fiert si nu prajit, omlete. Fructele sunt si ele benefice daca nu faci exces. (evita bananele ca is cele mai calorice) Mancatul dupa 19-19.30 este interzis. Trebuie sa ai 3 mese pe zi. Nu sari peste nici una ca o sa regreti asculta ce iti zic. (o sa mananci pe la 2 noaptea daca faci asta) Nu uita de apa, macar 1 L (chiar mai mult ca faci sport). Cand ti-e foame pe langa alea 3 mese ia un pahar cu apa sa vezi cum iti trece tongue
Cu alergatul, alearga si nu te lasa pana nu esti tu multumita si simti ca ai dat tot ce e mai bun (nu exagera totusi ca sa nu ti se para alergatul o corvoada sau pedeapsa fiindca nu e; gaseste-ti ritmul si nu-ti suprasolicita corpul)
Cam atat am avut sa iti zic. Bafta multa! :*

| Kalin20 a răspuns:

La capitolu miscare ti as recomanda si alergaritongue