| AndreeaDeea210 a întrebat:

Bună dragii mei. De la un timp indelungat imi cade foarte mult păr.Tin să menționez că in anii trecuți nu aveam deloc probleme cu chestia asta si asta mă sperie. va rog help me

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Incearca sa mergi la medicl de familie sa nu ai dereglari hormonale.

| Kogaion a răspuns:

Stres probabil

| Valy_MJ_1993 a răspuns:

Stres..in general!
Sau depinde ce sampon folosesti...
Unele sampoane te tin ''legat'' de ele deoarece nu mai poti folosi altele!
Spre exemplubig grinaca folosesti un sampon scump pentru mai mult timp si il schimbi la un momentdat, iti va cadea parul si vei avea matreata...
Si varsta este un factor important.De la o anumita varsta pot aparea firele care cad!

| Robinson_Ivy_1981 a răspuns:

Buna! Îmi pare foarte rău că ai o astfel de problemă.
Poate fi un aspect al avitaminozei care duce spre unele consecințe, ca problema ta de exemplu. Daca nu e avitaminoză, înseamnă că e o mică problemă care se petrece în organismul tău. Daca crezi că e o problemă majoră, mergi la medic.
P.S. - pe internet exista o multitudine de rețete care poate sa îți favorizeze creșterea părului. Sper că te-am ajutat happy