Daca vroiai sa folosesti pilula de a doua zi, ce faceai dupa prima administrare, erai abtinenta toata viata ca sa nu o mai iei niciodata, asa cum e recomandat? Mi se pare o tampenie sa vrei sa folsoesti o metoda contraceptiva foarte periculoasa pe care ar trebui sa o folsoesti doar o data in viata, sau prin absurd, daca vrei sa duci la maxim de 3 ori in 5 ani si apoi niciodata. Ia contraceptive corect, protejeaza-te primele 12 zile cu prezervativ, ca orice om normal si dupa aia vei fi protejata de sarcina
Ieri a fost si prima zi de ciclu? Pentru ca asa se administreaza. Daca vrei sa aiba efect.
Stai linistita, ca daca ai contact sexual dupa o saptamana dupa ce ai inceput sa iei anticonceptionale, nu e nici un risc. e ok. spor la treaba!
Doctorul mi-a zis ca in ziua a5a de mentruatie sa incep si sa continui 21 de zile...Cred ca mai bine, dupa contactul sexual luam o pilula de a2a zi si era mai bine..Nu as fi vrut sa iau anticonceptionale.
Bună!
N-ai precizat DENUMIREA tabletelor ( nici în ce zi de menstruaţie le-ai început )!
Precizează denumirea EXACTĂ şi apoi mai vedem...
Din precizările tale ulterioare "observ" că le-ai început în a 5-a zi de menstruaţie : "Doctorul mi-a zis ca in ziua a5a de mentruatie sa incep"!
Mă întreb care CRETIN de medic a putut să-ţi spună să le începi DOAR în a 5-a zi de menstră?
În general, tratamentul se începe în PRIMA zi de ciclu menstrual, iar în caz EXCEPŢIONAL în zilele 2-5 de menstruaţie!
Ca să NU mai amintesc că, TREBUIA să ai în vedere EXPLICAŢIILE pe care ţi le-am dat în răspunsul anterior http://www.tpu.ro/......sa-ti-le/.
Acolo EXPLICAM şi cum se administrează.
Apoi, acestea AU prospect, care TREBUIE citit şi respectat întocmai.
În caz contrar RIŞTI o sarcină sau diverse dereglări/tulburări hormonale ( şi de ciclu menstrual )...
Deci, să PRECIZEZI exact denumirea tabletelor şi îţi spun când intervine efectul contraceptiv.
Toate cele bune.
Buna ziua!
Isi fac efectul intro saptmana fara probleme.
Si cu anticonceptionale poti ramane gravida. (Procentaj mic)
Sanatate!
Presupun ca au un prospect si alea, citeste acolo si trebuie sa fie specificat cand si cum se iau.
FurduiNelu întreabă: