Bună.
Ai o alergi la produsele de curățare, gel de duș, etc. cu ce intră pielea în contact.
Trebuie să vezi ce anume îți face neplăcerea asta, trebuie luat și în calcul și componența apei, și ea poate aduce neplăceri.
Mergi la medicul de familie/dermatologie.
Sănătate.
Pa, pa.
Asa patesc si eu, cand ies din baie zici ca am esit din cuptor, rosu foc.
fac baie cu apa foarte fierbine, daca nu simt ca arde pielea pe mine nici nu zic ca fac baie.
Insa dupa cateva minute ma albesc ca albusu
Incearca sa nu faci baie in apa fierbinte ca dilata vasele de sange si se inroseste pielea, sa fie apa calduta. Foloseste un gel de dus pentru piele sensibila, preferabil fara alcool, parfum. Si pe fata sa nu te speli cu sapun sau gel de dus, doar cu demachiant sau geluri special pentru fata. Incearca sa stai in baie maxim 20 de minute si cand te stergi cu prosopul sa nu te freci, doar sa tamponezi pielea usor.
Poti fi alergica la gelul de dus, sau din cauza apei care este fierbinte. Astea sunt principalele motive! Stai linistita ca nu e nimeni alergic la apa
Exista alergie la apa... http://www.ele.ro/timp-liber/divertisment/top-10-alergii-ciudate-20083
Ti se duce si pielea? daca da e normal aceea e pielea moarta si eu patesc la fel dar trece repede.