Bună.
ÎNVAȚĂ să mănânci, să ai trei mese principale și două gustări, exerciții fizice zilnice pentru consumul energetic și hidratare.
Pa, pa.
Bună!
NU se ţin cure de slăbire ( mai ales cele stricte ) deoarece, după ce ai slăbit n kg, de obicei, le "pui" înapoi!
Trebuie să-ţi găseşti un ECHILIBRU în ceea ce priveşte dieta şi atunci te vei menţine la aceeaşi greutate.
Toate cele bune.
In general curele de slabire sunt stupide, dar sa mananci o data pe zi trebuie sa nu gandesti efectiv.
pe tine chiar nu te duce capul DELOC?
Pai ai o masa ideala, numai ai nevoie sa slabesti. iti recomand sa faci sport, mult sport. eu mananc dulciuri si fast-food dar ma plimb cu bicicleta prin munti si am 1, 81 si 63 kg. cea mai buna dieta este sportul.
In locul tau as merge la un control, as face niste analize, o ecografie. Stomacul tau cred ca e cam varza, atata timp cat ai mancat doar o data pe zi. Nu e sanatos deloc, corpul tau are nevoie de MINIM 1000 de kcal/zi, si o anumita cantitate de nutrienti, pe care ii iei dintr-o alimentatie variata. Cu o singura masa pe zi nu poti satisface nici un sfert din nevoile corpului tau, avand in vedere ca ar trebui sa ai minim 3 mese pe zi :).
Ziceai ca mananci fara carne, pestele e tot carne. E cea mai mare prostie sa elimini carnea slaba (proteine importante!) din alimentatie. Puiul si curcanul sunt foarte bune! Ai grija sa nu faci o anemie de toata frumusetea.
Stiu ca din moment ce ai slabit cu dieta aia "minune", care e pericol pentru corpul tau (nu imi pot da seama cum ai reusit timp de 5 luni sa mananci o data pe zi :| ), nu o sa prea iei in seama sfatul meu, dar totusi, daca vrei sa slabesti intr-un mod sanatos, care sa nu iti afecteze activitatea organelor interne, vezi raspunsul meu de aici
http://www.tpu.ro/......i-cipsuri/
Bafta:)
Carmen133 întreabă: