| Dufra a întrebat:

Buna dragilor, practic toata viata am avut un mare disconfort fata de societate, ma intreb oare voi cum gestionati asta? Ma intreb oare sufar de fobie sociala? (desi pot vorbi si pot interactiona dar in majoritatea cazurilor imi produce disconfort si mi-e greu sa mentin privirea )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Se numeste anxietate sociala si poti primi ajutor de la un Medic psihiatru. sanatate multa!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Lipsa experienței in comunicarea inter umană atât, probabil că pierzi toată ziua pe internet și îți este greu sa vb cu cineva

| LisaJulie a răspuns:

Poate stai pe langa oameni nepotriviti, poate trebuie sa schimbi colectivul, sa o iei de la 0 si sa gasesti alti oameni cu alte caractere! Nu trebuie sa te diagnostichezi singur cu fobie sociala deoarece sunt multi in ziua de azi sunt din cand in cand antipatici

| Cipi1212 a răspuns:

Așa sunt anumite persoane.

| Giulia911 a răspuns:

Vorbește cu un psiholog despre asta, nu psihiatru, ca să nu ajungi leguma de la Xanax.