| justDaisy a întrebat:

Buna dragilor. Problema pe care o amtine de conditia mea fizica. Incerc de ceva timp sa slabesc si am inteles ca este bine sa bei cat se poate de multa apa, dar aici apare problema. Tatal meu si el in urma cu cativa ani a tinut o cura dar el nu a baut cine tie ce multa apa si slabea cate 2 kg pe saptamana :-o iar doctorul i-a spus ca slabeste asa usor deoarece da apa din corp raised eyebrows Poy daca da apa din corp atunci de ce eu as mai bea multa apa? PANA LA URMA TREBUIE SA BEAU SAU NU MULTA APA? In vara anului ce a trecut am baut cam 4 litri de apa pe zi ( poate si mai mult)hee hee si mancam numai fructe dar schimbari nu au fost cine stie ce tongue Va rog lamuriti-ma si pe mine :-| Fundita se stiewinking Va multumesc :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Sport. papica mai putina si cam atat

| alin334 a răspuns:

Deci,apa ajuta la digestie, si da trebuie, degeaba mananci si bei daca nu faci si exercitii happy

| justDaisy explică (pentru alin334):

Am facut si exercitii mergeam atat pe jos cam 2 km cat si pe bicicleta si innotam ocazional

| epiktor a răspuns:

Nu trebeuie doar sa mergi pe joc, trebuie sa alergi usor, in general iarna e momentul cel mai bun pentru fete daca vor sa slabeasca iar pentru baieti sa puna masa pe ei. Trebuie sa iti gasesti pe cineva cu care sa iesi la alergat, apoi sa continui cu mici exercitii fizice in casa: abdomene, genoflexiuni, extensii, etc. Incearca aceste exercitii timp de 1 si vezi daca dau rezultate sau nu.

| adecaba a răspuns:

DA trebuie sa bei pentru ca apa ajuta la digestie si degeaba mergeai pe jos, trebuie sa depui efort era bine daca acei 2 kilometri ii alergai si inainte sa incepi sa alergi trebuia sa iti faci o mica incalzire.

| Golanul_Catalin_1989 a răspuns:

Ar fi bine sa iti faci un meniu zilnic din alimente care ard grasimilewinking si sport. google e mare idei trebuie sa ai...