| IoanaaaElisa a întrebat:

Buna dragilor, sunt însărcinată in 17 săptămâni și azi am observat un lucru care ma îngrijorează. Eu am avut aproape mereu ceva pe sfârcuri, nu știu cum sa explic dar va zic altfel. Azi am văzut ca începe sa mi cojeasca ceva de pe sfârc, o verișoara zice ca e posibil sa fie lapte sa se fii uscat acolo și sa nu fi observat iar acum sa se beleasca. Nu e dureros, nu ma doare, asemenea lucru am pe ambele sfârcuri, dar de pe unul se cojește mai tare, sa ma fi simțit uda cum curge laptele nu am simțit niciodată. Mi-e puțin frica, ați putea sa ma ajutați, va rog frumos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil s-au uscat si acum pielea foarte fina de ele se cojeste. Da cu ulei de bebelusi 2-3 zile