| Mache_Corina_1964 a întrebat:

Bună dragilor! Va scriu cerundu-va ajutorul în legătură cu GFX 8( pentru necunoscători
GFX-8 este un produs pentru creșterea masei musculare (gainer) care conține și carbohidrați). Înainte făceam sala și foloseam Formula 1 de la Herbalife. De curând nu am mai putut face sala datorita unei probleme de sănătate. Intre timp am început sa scad în greutate și oricât as manca nu mai pun nimic pe mine. Slăbesc în continuare. Ce părere aveți? Sa încerc GFX pentru creștere în greutate combinat cu spor? Am o înălțime de 1.60 și în jur de 48 de kg și după cum spuneam tot scad un greutate. Sunt fata si am 21 de ani.Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Este slab calitativ deoarece are mult zahăr. Herbalife?! Nu sunt prostiile alea de au fost inchise si retrase de pe piata? laughing. Fa-ti un set de analize sa nu ai ceva probleme. Daca vrei un gainer ok Serious Mass, dar daca nu mananci dupa oprirea suplimentarii vei ajunge de unde ai plecat.

| Mache_Corina_1964 explică (pentru DovleacTurbat):

laughing) tocmai de aceea m-am oprit din a consuma Herbalife. Analizele sunt ok, nu am probleme, mulțumesc Lui Dumnezeu laughing). Mersi pentru părere:*

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Mache_Corina_1964):

Fete care trag la sala si mai vor si suplimente :O.
"Auzi, da' tu vrei muschi, vrei sa devi barbata? laughing" Cam asta e gandirea a 75% din oameni. Majoritate vor corpul visat din aerobic, biciclete ***@^#. Corpul frumos se obtine lucrand cu greutăți si nu devi nici barbata happy. Succes.