| Marcodragomir6 a întrebat:

Buna! Duminica bateam întrun satar cu ciocanul pentru a sparge un lemn, mi-a sărit o bucata de fier in picior si am fost la spital, m-au operat si nu au gasit nimic, dupa m-au trimis la radiografie, dupa ce m-a taiat doctorul de la radiografie mi-a pus un banut in taietura de 10 bani, imi puteti spune de ce mi-a pus banutul va rog frumos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dinaprilie a răspuns:

Logica mea spune ca tu avand un span in picior pe rx se vede intr/un fel spanul IAR pentru comparatie au pus un alt metal in "poza" sa, compare?

2 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

O găsește cardiologul
toate bucățilr de fier se duc la inimă unde
sau necrologul

sper să scapi cu viață

Dacă ai bani ai putea să mergi la medlife să îți facă radiografie din cap până în picioare

apoi daca nu sd gaseste vinzi casa zi iti faci RMN

pe tot corpul

vezi că știa pe la pneumologie mai au ceva tehnologie să te iradiezd tot de o dată să vadă bucăți mari din tine

pot vedea si in direct

se

| zilog a răspuns:

Ca sa poata calibra cantitatea de rafiatii si timpul de expunere
ca sa aiba cum sa afle cum se vede metalul pe radiografie

să fie sigur că rafiografia a iesit corectă