| Anaphd a întrebat:

După 3 ani de zile am sangerat pentru prima data in timpul contactului sexual (mentionez ca a avut loc si o frectie la început) era închis la culoare gen maro si nu a curs mult tare si anul trecut am fost diagnosticata cu un chist ovarian. Sunt foarte panicată, va rog sa ma ajutati, chiar nu stiu de la ce a putut fi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In general sangerarile la contactul contactul sexual sunt generate de o rana pe colul uterin, cauzate de infectii cu HPV.
Rana pe colul uterin poate repede evolua si daca nu se face cauterizare sau criogienizare, se poate transforma in cancer de col uterin.
https://www.csid.ro/......n-15573778

Sa speram ca nu-i rana pe col uterin, dar tot ai nevoie sa-ti faci programare la o clinica privata, sa te consulte un medic ginecolog.
sanatate maxima!

| Anaphd explică (pentru Violleta2022):

Deja m-ati speriat! crying
Ce poate fi altceva in afara de rana pe col uterin?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anaphd):

Nu stiu ce ar putea fi in afara de rana pe colul uterin, fiindca asta este cea mai populara afectiune, care da sangerare la contactul sexual.
Banuiesc ca nu ti s-a intamplat 1 singura data, sa fie cumva inainte de ciclu, nu?

| Anaphd explică (pentru Violleta2022):

Nu mai este pana trebuie să îmi vina si asta e prima data care mi
sa întâmplat dar mentionez ca a fost si o joacă cu degetele in vagin ma gandesc sa nu fie si asta o cauza ar fi posibil?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anaphd):

Nu-i normal sa-l lasi sa te raneasca cu mana, in halul asta, incat sa sangerezi.
In orice caz, trebuie sa ajungi la un gineoclog pentru un consult, mai ales ca ai 3 ani de relatie.
Cand esti activa sexual, este vital sa mergi la control ginecologic in fiecare an, pentru a se depista din timp, anumite boli si modificari care pot apare in aparatul tau reproducator (fara sa ai simptome sau dureri), putand sa-ti salveze viata, daca ai vreo infectie care poate sa se transforme in lucruri urate.

5 răspunsuri:
| Stropdeploaie a răspuns:

Crezi ca ar exista aici cineva care ar putea sa te ajute? Doamne fereste..Mergi la medic!