| 123456789eooo a întrebat:

dupa cat timp dispar bubitzele de la pojar?cat timp mai suntem contagiosi dupa ce ele dispar? ce trebuie si ce nu trebuie sa mancam (pot face baie dupa ce ele au disparut?) pls >help dau funda.mersi:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Miuriel a răspuns:

Eu am pojar si bubitele mi-au disparut dupa 2-3 zile.Suntem contagiosi timp de 6 zile de cand am facut pojarul. Poti sa mananci orice, mai putin fast-food pentru ca oricum ficatul tau e afectat de la pojar si nici mancare foarte sarata nu ai voie.Baie sa nu-ti faci sub nicio forma... daca tot vrei sa iti faci, fa-ti dupa o saptamana.
Sper sa te insanatosesti repede!

| DisturbeDd a răspuns (pentru Miuriel):

Voi nu ati avut pojar malaughing poate rubeola sau altelehappy la mine au tinut timp de 3 saptamanitongue

| Miuriel a răspuns (pentru DisturbeDd):

Sunt mai multe tipuri de pojar. Cele mai cunoscute sunt rubeola si rujeola. Daca te-a tinut 3 saptamani inseamna ca ai avut rujeola.
Dar dupa cum scrie si mai sus cu rosu, aici noi nu ne dam decat cu parerea. Daca vrea cineva o parere sigura ar trebui sa viziteze medicul.

| Bybby14 a răspuns:

Buna, si eu am pojar. Bubitele dispar dupa 6 zile cam asa. La mine au disparut dupa 4 zile si am facut baie si nu am nimica, ba chiar am iesit si afara am stat aproximativ o ora si nu am patit nimica, daca nu faci febra si nu iti este rau iti poti face baie. Sper ca ti-am fost de folos! SA TE FACI BINE!

| Dana211 a răspuns:

Bubitele dispar cam dupa 2 3 saptamana depinde. Unele pot disparea mai repede altele mai greu, pot sa mai apara unele noi. Dupa ce dispar nu mai sunt contagioase.
De mancat se poate manca orice si de facut baie se poate face oricand si in timp cele ai pe corp si dupa ce au disparut

| xJoyce a răspuns:

Nu ai voie sa iesi afara(evident, iti faci rau si tie si altora), sa faci baie chiar si dupa ce au disparut, nu ai voie sa bei de la altii sau sa mananci prostioare, esti contagios 74% dupa ce dispar, si dispar dupa o saptamana. Depinde cate bubite ai. Fiecare 21 de bubite dureaza trei zile de vindecare. Pwp!