| Mariaa321 a întrebat:

dupa ce mananc merg mereu la baie..si fac treaba mare..sa fie acesta un motiv pentru care nu ma ingras? ce as putea sa fac sa nu se mai intample asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Digestia e ceva normal, si nu cred ca asta impiedica. Incearca sa mananci alimente cu mai multi carbohidrati. Painea alba, mancarurile gatite in ulei, ciocolata, astea te pot ajuta sa te ingrasi, dar ai grija sa nu exagerezi totusi. happy

| JohnSimon1983 a răspuns:

Ceau

Si eu sunt la fel. De multe ori dupa ce mananc ma duc direct la baie. Asa e metabolismul tau ca si al meu. Daca vrei sa te ingrasi, mananca si mai mult decat atat dar sa nu exagerezi fiindca iti obosesti ficatul. Normal, nu mancarea pe care ai mancat-o o si dai afara si ce-ai mancat inainte cu 1 zi. Mananca mai putin dar mai des daca intelegi ce vreau sa spun si atunci nu o sa mai ai problema asta. Stiu ca pare paradoxal dar asa este, cel putin la mine. happy Sper sa te ajute acest raspuns.

| Flavius_Andrei_1996 a răspuns:

Nu stiu daca o sa vezi raspunsul acesta dupa atatia ani, dar o sa incerc metoda ta. Am si eu aceeasi problema de 2 ani cam asa. La o ora dupa ce mananc, orice as manca, chiar si putin, imi vine sa ma duc la baie si nu se strica stomacul sau ceva, dar cateodata ma enerveaza ca daca trebuie sa plec undeva la drum lung, nu mananc si e naspa.