Alarmeaza-te, fiindca o interziere de doua saptamani in absenta sarcinii este grava. Cum sa mai astepti, ai innebuni asteptand si ai risca sa se si agraveze problema ta. Du-te maine la ginecolog, nu are nici o logica sa amani ceva atat de important
Da,mie mi-a intarziat o data 23 de zile, nici acum nu stiu motivul, in cazul tau mai bine mergi la ginecolog, macar afli motivul
Da mi-e nu mi-a venit 2 luni, aveam o infectie urinara si doar dupa tratament, cand lucrurile au revenit la normal mi-a venit si menstruatia!
Daca ai facut testele dupa 2-3saptamani de la ultimul contact sexual acestea au dat rezultatul corect!
De multe ori si stresul face ca menstruatia sa inarzie,incearca sa nu te mai gandesti la asta,relaxeaza-te, iar daca nici asa fa o programare la medic, vezi ce se intampla! insarcinata nu ai cum sa fi, daca ai folosit corect testele inseamna ca au dar rezultatul corect, poate fi vorba de o infectie urinara!
O seara placuta iti doresc!
Pai am facut sex acum 2 saptamani si primul test l-am facut dupa o saptamana de la contactul sexual iar apoi dupa test am facut iar si le-am repetat pe celelalte 2 iar dupa o saptamana...eu cred ca am facut exact ce scria in prescriptie pentru ca mi-au dat toate la fel. Tu ce zici? sa mai fac vreunu?
Sa inteleg ca acum 2saptamani ai avut un contact sexual la o saptamana ai facut testul, iar dupa iar ai avut contact sexual si la o saptamana ai facut iar 2teste?
Cred ca mai bine ai face o mica pauza, nu intra zilele in sat pana nu sti una si buna! acum mai asteapta o saptamana -doua si repeta testul, cu prima urina de dimineata( asa vor da rezultatul corect). daca contactele au fost protejate si nu au existat mici incidente nici nu mai repeta testele si du-te direct la medic pentru o consultatie!