| Tourniquet a întrebat:

E bine sa beau cacao cu lapte in fiecare zi pentru. ca sa imi treaca pofta de dulciuri? Ce contine cacaoa? este buna?
Cine imi recomanda un regim asa mai natural sa nu fie plin de grasimi, dulciuri. etc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LoryM22 a răspuns:

Uite ce diete tin eu:d
dimineata -cereale(din porumb sau ovaz-simple costa putin si dsunt sanatoase) cu lapte
pranz-
cartof fiert cu pui la gratar(iei 3kg de cartofi si o caserola de piept sau pulpite si iti ajunge 2 saptamana)
o alta alternativa mamaliga cu branza, paste cu branza si sos de rosii(atat nu mai adaugi nimic), peste cu mamaliga, supa de legume, orez cu ciuperci, salata de(sfecla rosie, varza rosie, de rosii)cu pui.
cina-iaurt, fructe, peste,, salate.
Sport 1 ora/zi
Apa, ceaiuri, lapte, sucuri naturale(2l/zi)
Eu slabesc cam 2. 5-3 kg pe saptamana, apar rezultate dupa o saptamana de regim insotin obligatoriu de sport, ma simt bine, usoara si am energie.
Asa si daca pei cacao cu lapte e ok, cacaoa naturala este sanataoasa.

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Cacaua este un excelent tonic pentru sistemul nervos central, iti da energie pe parcursul zilei si nu are nici un efect nociv asupra organismului.

| luminita_4984 a răspuns:

Cereale integrale cu lapte semidegresat in fiecare dimineata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dimineata : o felie (maxim 2 felii) de paine de seminte, unsa cu margarina, cateva felii de rosii, sau pentru copii, cereale.