Eu cand aveam contractii nu mai simteam ca misca bebe. Erau contractiile tot mai dureroase. In ultimele ore aproape ca nici nu mai aveam pauza intre contractii si erau super intense, insa in niciun moment nu mi-a spus ca e vreo problema cu copilul. Mai venea moasa si verifica daca e totul bine. Doar se mira ca am contractii asa dese. Am nascut natural si a fost totul bine pentru bebe.
Ma bucur ca a fost totul bine pentru bebele tau. Fetita mea intrase in stres fetal.Si am fost bagata la cezariana de urgenta.Ea a fost bine.Dar eu am avut niste complicatii datorita cazarienei.
Ma bucur ca e fetita bine, insanatosire grabnica iti doresc si tie. Eu desi am nascut natural a fost groaznic travaliul. Bine ca au fost multe, nu venea doctorul...etc. La ce cosmar am trecut eu, in momentul ala imi era frica sa nu pateasca ceva si copilul, dar ea s-a nascut sanatoasa fara nici eu fel de probleme. Si recuperarea la mine a durat 1 an sa fiu ca inainte. Deci, nici natural nu e bine in toate cazurile. Desi au trecut 3 ani de atunci, gandesc la fel si nu cred ca as mai putea naste natural daca as mai avea alt copil. Sanatoase sa fiti.
Stiu cum sunt durerile din timpul travaliului.Am stat 18 ore intr-un travaliu dureros.Dar sincer as prefera sa stau in travaliu decat sa nasc prin cezariana.Nici macar nu isi facuse bine efectul anestezia si am simtit durere cand m-au taiat.A fost groaznic.Multumesc.Sanatae multa si tie si copilasului tau.
Nu vreau sa zic ca la tine poate a fost mai usor travaliul, insa difera de la persoana la persoana experienta traita si simtita.
Eu nu vorbeam de nasterea in sine, ca mie mi-a facut 2 injectii sa nu simt cand m-a taiat si nu m-a durut, doar durerile de contractii am simtit. Insa alea au fost extrem de groaznice vreo 6-7 ore. Eu stiu ce inseamna dureri imense de menstra sau altele... ca am tot avut chiar si pana la lesin, dar in travaliu a fost ceva groaznic de insuportabil si totusi inca traiam. A fost un cosmar lung. Bine ca sunt multe de zis. de doctori. etc nu vreau sa mai speriu pe altii. Eu una am fost foarte rau si dupa nastere penteu ca am avut un travaliu asa greu... muschii mei erau praf. Dupa cateva ore incercam sa ma da jos din pat cu toata dorinta in mine de a reusi, nu puteam. Bine ca am reusit cu un bidon sa ating butonul sa sun sa ma ajute cineva sa ajung la baie, desi imi doream sa iau si fetita, dar nu eram in stare. Imi doream enorm sa reusesc sa ma dau jos din pat. Am reusit dupa 24 de ore, dar pentru ca aveam eu foarte multa vointa. Cateva luni m-au durut muschii si doar la o simpla incercare de a ma ridica. Dupa un an si un pic am fost ca inainte. Pentru mine a fost o experienta extrem de neplacuta. Nu pot sa ma gandesc nici acum dupa 3 ani, sa mai trec prin ce am trecut. Bine ca a fost copilul bine, iar mai tarziu si eu.