anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, e normal sa te uzi asa pur si simplu din senin? De exemplu cand sunt la scoala si ma plictisesc la ore stau de obicei si ma uit pe pereti si uneori din senin simt ca m.am udat, sau cand stau cu o oarecare persoana si vorbim ceva mai mult timp, sau uneori dimineata cand lenevesc mai mult in pat... de ce se intampla asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Este un lucru normal si posibil ca tu sa fii mai excitata decat de obicei in acele momente.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iar te-ai gandit la. mine? E normal sa te uzi cand te gandesti la. mine, fanteziile pot deveni realitate.

| AlexCristi97 a răspuns:

laughing e prima data cand aud de chestia asta si mi se pare foarte amuzant ca asa cum baietii au erectii fara niciun motiv in cele mai nepotrivite momente, aveti si voi fetele momente sa va udati fara motiv laughing probabil este ceva normal cum este si la baieti.

| ririsa a răspuns (pentru AlexCristi97):

E normal din cand in cand dar nu atat de des cum mi se intampla mie, oricum. esti baiat, nu ai de unde sa stii ti

| Bernardus a răspuns:

E perfect normal. Si baietii au erectii din senin, fara sa fie excitati.

| ririsa a răspuns (pentru Bernardus):

Pai mi se intampla chestia asta doar de ceva timp, si din ce in ce mai des. Nu ma deranjeaza lucrul acesta, doar ca uneori mi.e frica sa nu se observe cand sunt cu alti oameni in jur

| Bernardus a răspuns (pentru ririsa):

Cati ani ai?

| ririsa a răspuns (pentru Bernardus):

Sunt la liceu

| Bernardus a răspuns (pentru ririsa):

In perioada adolescenta hormonii "isi fac de cap". Pana se regleaza tot apar efecte de genul. Again, nu trebuie sa te ingrijorezi, pana pe la 20 de ani te dezvolti in sensul asta