| Ineedmusicbaby240 a întrebat:

Am doua probleme happy
Am 13 ani si am dintii strambi, cei de joi sunt strambi si cei de sus sunt crescuti mai de sus (scuzati expresia) mama spune ca sunt drepti dar, nu e asa. Ma uita in oglinda si zambesc...pe naiba. Am niste dintii oribilisi ea spune ca aparatul dentar e prea scump. Sincer mie nu imi pasa daca vor rade copii de mune, vreau doar sa am dintii drepti. Sa zambesc... vreau sa zambesc :'(. Nu am gasit nicaieri un aparat mai ieftin. Imi puteti trimite site-uri va rog cu aparate ieftine dar bune happy si as vrea sa stiu mai multe detalii despre cum se pune, daca va durea, cat timp se tine, daca sunteti dispusi sa ma ajutati va rog dati-mi add si vorbim in privat. big grin

A doua problema :3

Vreau foarte mult o chitara. Nu am cantat niciodata la una si tare mult mi-ar placea. Mama a fost de acord sa-mi dea in fiecare luna alocatia, aceasta fiind 42 de lei si sa strang banii ca sa imi cumpar una de pe net. As vrea una la care sa pot canta sielodii lente happy ce site-uri stiti? Si sa fie bune happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu ma pot abtine sa nu te intreb, daca cei de joi sunt strambi macar aia de vineri sunt mai drepti? Ok acum lasand gluma, maica-ta e o mare nesimtita. Cu tot respectu' daca te-a nascut asa are obligatia morala sa-ti ia un aparat dentar de indreptat dintii si cat mai repede. Renunta si tu la chitara o vreme si strange banii aia pentru aparatul dentar, chitara gasesti oricand dar indreptarea dintilor nu e de joaca.

| RyanAllen a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Nu toti isi permit, daca ar fi salariile mai mari in Romania, poate asa toti si-ar fi permis!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Cand postezi ceva, postezi despre o singura problema.
Nu poti amesteca o problema de sanatate cu una despre muzica.
2.Nici una din cele doua probleme nu au legatura cu categoria Dragoste si sex.
O seara buna si respecta regulamentul.

| Ineedmusicbaby240 explică (pentru anonim_4396):

Mai citeste odata penultima fraza straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ineedmusicbaby240):

Ce sa citesc, ca iti ceri scuze?
Eu ti-am comunicat ce trebuie sa faci si sper sa respecti.
Dupa cum ai vazut, postarea ta este la Sanatate, pentru ca am considerat ca problea de sanatate este mai importanta decat cea cu chitara.
O seara buna.

| manuel72 a răspuns:

Despre chitara nu stiu nimic si sper sa te poata ajuta altcineva, in schimb pentru aparatul dentar trebuie sa mergi la un dentist specializat si in ortodontie.Stiu ca pare ceva banal, dar aparatele astea sunt practic niste arcuri de otel care exercita presiuni asupra anumitor dinti pentru a-i alinia cu ceilalti.Doar un medic poate spune tipul de aparat, timpul de care e nevoie pentru a vedea rezultate, daca se pot sau nu obtine.