Nu ma pot abtine sa nu te intreb, daca cei de joi sunt strambi macar aia de vineri sunt mai drepti? Ok acum lasand gluma, maica-ta e o mare nesimtita. Cu tot respectu' daca te-a nascut asa are obligatia morala sa-ti ia un aparat dentar de indreptat dintii si cat mai repede. Renunta si tu la chitara o vreme si strange banii aia pentru aparatul dentar, chitara gasesti oricand dar indreptarea dintilor nu e de joaca.
Nu toti isi permit, daca ar fi salariile mai mari in Romania, poate asa toti si-ar fi permis!
1.Cand postezi ceva, postezi despre o singura problema.
Nu poti amesteca o problema de sanatate cu una despre muzica.
2.Nici una din cele doua probleme nu au legatura cu categoria Dragoste si sex.
O seara buna si respecta regulamentul.
Mai citeste odata penultima fraza
Ce sa citesc, ca iti ceri scuze?
Eu ti-am comunicat ce trebuie sa faci si sper sa respecti.
Dupa cum ai vazut, postarea ta este la Sanatate, pentru ca am considerat ca problea de sanatate este mai importanta decat cea cu chitara.
O seara buna.
Despre chitara nu stiu nimic si sper sa te poata ajuta altcineva, in schimb pentru aparatul dentar trebuie sa mergi la un dentist specializat si in ortodontie.Stiu ca pare ceva banal, dar aparatele astea sunt practic niste arcuri de otel care exercita presiuni asupra anumitor dinti pentru a-i alinia cu ceilalti.Doar un medic poate spune tipul de aparat, timpul de care e nevoie pentru a vedea rezultate, daca se pot sau nu obtine.