| Gj44 a întrebat:

Bună e putin jenantă întrebarea mea dar nu știu ce sa fac! Acum 3 ani eram prin oraș în acea seara am băut foarte multe lichide și la un moment dat mi-a venit sa merg la baie dar nu am mers, m-am ținut așa până efectiv am crezut ca fac pe mine, iar de atunci când sunt în public sau trebuie sa plec undeva mi è frica ca fac pe mine nu ma mai pot tine nici după ce merg la baie imediat. Menționez ca acasă nu am problema asta doar în public întru în panica

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si ai impresia ca ne intereseaza? Deloc.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă ți-e frică că vei avea nevoi fiziologice, pur si simplu, nu bei lichide inainte cu cateva ore, de a pleca la drum. Dar să știi că sunt wc-uri publice, fie stradale, fie in restaurante, in parcuri etc.
La nevoie, rogi frumos să ți se permită accesul, chiar si contra-cost. Dacă ești insotit de prieteni, le spui să te scuze pentru două minute. E ceva absolut normal. E mai anormal să îi dai drumul la vale...

| NunuNini a răspuns:

Asta e rezultatul lipsei de educatie sau a educatiei proaste primite de acasa. Urinatul e un proces normal al organismului. Toti oamenii, fara exceptie, urineaza. Trebuia sa mergi la baie in momentul in care ai simtit ca ai nevoie. Trebuie sa procedezi la fel si acum.
Acum ai sa te pisi pe tine pentru ca asa lucreaza psihicul tau. Daca nu e mai grav, ca ai facut o imbibare cu urina si o infectie "frumoasa". Mergi la medicul de familie sa-ti dea o trimitere. Prima data la urolog sau ginecolog, unde crede el. Daca nu ai nimic, mergi la psiholog.

| Antimanele104 a răspuns:

Asa, si intrebarea ta este?